GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο Βέλγου επιχειρηματία στη Μόσχα - ΦΩΤΟ

Ένας Βέλγος επιχειρηματίας πέθανε μετά την πτώση του από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στο κέντρο της Μόσχας. Η αστυνομία δεν θεω...

Ένας Βέλγος επιχειρηματίας πέθανε μετά την πτώση του από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στο κέντρο της Μόσχας. Η αστυνομία δεν θεωρεί πως ο θάνατος αυτός οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ανέφεραν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μπρουνό Σαρλ Ντε Κουμάν ήταν αντιπρόεδρος έρευνας και ανάπτυξης του ρωσικού ομίλου Novolipetsk Steel (NLMK).

«Το πτώμα βρέθηκε κοντά στο κτίριο στο Κε», ένα δωδεκαώροφο κτίριο που κατασκευάστηκε επί σταλινικής εποχής και βρίσκεται απέναντι από το Κρεμλίνο, από την άλλη πλευρά του Μόσκοβα, δήλωσε ένας αξιωματούχος στο πρακτορείο Interfax.

«Η αιτία θανάτου φαίνεται να είναι η πτώση από μεγάλο ύψος, πιθανόν από παράθυρο», διευκρίνισε.

Η αστυνομία προσπαθεί να αποσαφηνίσει τις αιτίες του θανάτου, αλλά δεν υποπτεύεται κάποιο εγκληματικό κίνητρο, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, που επικαλείται δικές του πηγές, δεν υπήρχε κανένα ίχνος πάλης στο διαμέρισμα του επιχειρηματία.

Ο όμιλος NLMK επιβεβαίωσε τον θάνατο αλλά είπε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο όσο δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την είδηση και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους συγγενείς του Μπρουνό», δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου, Γκριγκόρι Φεντορίτσιν, σύμφωνα με μια ανακοίνωση.

Ο NLMK, που ανήκει στον Βλαντίμιρ Λισίν, έναν από τους πιο πλούσιους Ρώσους ολιγάρχες, απασχολεί άμεσα περίπου 2.500 άτομα στην Ευρώπη, χίλια από τα οποία στο Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση