GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Πολύ δύσκολη μέρα για την Πολεμική Αεροπορία - Θα κηρυχθεί τριήμερο πένθος

Πολύ δύσκολη ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την πτώση του...

Πολύ δύσκολη ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια άσκησης, όπου σκοτώθηκε ο ένας εκ των δύο πιλότων. Θα κηρυχθεί τριήμερο πένθος στην Πολεμική Αεροπορία ανέφερε ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους δημοσιογράφους.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι οι δύο πιλότοι ήταν έμπειροι, ενώ η άσκηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη το δυστύχημα ήταν πτήση περιδίνησης. Ο πιλότος, ο οποίος χρησιμοποίησε το εκτινασσόμενο κάθισμα, ειδοποίησε από το έδαφος και τον βρήκαν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο 251 ΓΝΑ, ενώ ο άλλος βρέθηκε εντός του αεροσκάφους.
Σημειώνεται, ότι σε περιπτώσεις που είναι αναγκαία η εγκατάλειψη του αεροσκάφους, πάντα εκτινάσσεται πρώτος ο δεύτερος πιλότος, ο οποίος είναι ο εκπαιδευτής και καθεται στην πίσω θέση.
Και οι δύο πιλότοι ήταν επισμηναγοί. Ο πιλότος που βρέθηκε νεκρός ήταν 39 ετών και πατέρας δύο παιδιών.
Τέλος, προσερχόμενη στη συνάντησή της με τον κ. Καμμένο η κ. Κατερίνα Παπακώστα εξέφρασε τη θλίψη και την οδύνη της για το δυστύχημα και τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του επισμηναγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση