GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξημένες οι πληρωμές για εκκρεμείς συντάξεις τον Ιούνιο

Πληρωμές ύψους 79 εκατ. ευρώ γα εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης έγιναν τον Ιούνιο έναντι 61,5 εκατ. ευρώ τον Μάιο, σύμφωνα με σ...

Πληρωμές ύψους 79 εκατ. ευρώ γα εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης έγιναν τον Ιούνιο έναντι 61,5 εκατ. ευρώ τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Οι πληρωμές για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου σε ιδιώτες ανήλθαν σε 75,5 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο, ενώ για τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων ανήλθαν σε μόλις 3,3 εκατ. ευρώ έναντι 61,3 και 6,6 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Το ύψος των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου στο τέλος Ιουνίου ανερχόταν σε 2,016 δισ. ευρώ και των εκκρεμών επιστροφών φόρων σε 706 εκατ. ευρώ.

Οι ενισχύσεις πιστώσεων από το Δημόσιο τον Ιούνιο ανήλθαν σε 2,5 εκατ. ευρώ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ ήταν μηδενικές για τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων. Μηδενικές ήταν και οι χρηματοδοτήσεις για τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση