GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τον Δεκαπενταύγουστο

Μήνυμα και ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έγραψε ότι "...

Μήνυμα και ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έγραψε ότι "η δύναμη της πίστης, όπως κι αν τη βιώνει ο καθένας μας, είναι κινητήρια δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις προσωπικές και συλλογικές δυσκολίες".

Πρόσθεσε ακόμη ότι "η αγάπη για τον άνθρωπο, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός της ιστορίας και της παράδοσης, αποτελούν σταθερές συντεταγμένες στην πορεία και τον αγώνα μας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης".

1 σχόλιο

  1. ... και Το ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ...


    ...ΆΚΟΥ ΡΕ ΣΥ ΧΑΪΔΕΥΜΕΝΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥ Junker!

    Ακου Ρέ Ψέμα Τι θα Σου πω:

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εύκολο ν’ Αλλάξεις
    Οταν Χαλάσεις Εντελώς!
    ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ "ΜΑΤΙΑ" ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
    Ποιος Είν’ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ!

    Για Μένα Ο Δρόμος ΕΙΝΑΙ Δρόμος
    Στον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΣ
    Τι πα να πει ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ
    ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ!
    Για ΣΕΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ
    Ποιο θα ’Ναι ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΈΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ ΗΔΟΝΗ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ... ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!-;;;


    Ακούστε Ρέ Αρχοντολόγια Σκυλοσόγια Ρέ Κλεφτοφονιάδες Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:
    Κατεβήται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΒΟΘΡΥΛΑΣ... ΚΑΤΕΒΗΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΙΚΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!

    ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΈΝΑ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΜΑΔΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ!

    ... ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ... ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΆΔΗ!

    ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΆΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΪΚΑ ΒΟΛΙΑ!



    ...και...


    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΡΙΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ!!!

    ΣΑΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ (ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ!!!)!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ!!!

    ...Εμείς ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΗΝΕΣ (προς το παρόν!)! ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ... ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΔΟ 72 ΩΡΩΝ/3 ΗΜΈΡΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ (ΌΧΙ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ) ΤΟΤΕ ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΎΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

    ΑΛΛΑ ΌΤΑΝ ΟΙ "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΑΙ Κ..ΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;;;

    ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΙΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    .... ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ!!!

    Στην ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ "ΕΛΛΗΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΝ/ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΔΥΝΑΜΙΣ!!!




    -----------------------------------------------------------------------------

    ΥΓ.1. Συνιστούμε Τελείως Φιλικά στον Πρόεδρο Της Τουρκικής Δημοκρατίας ΓΙΑ Το Συμφέρον Του Τουρκικού Λαού ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΣΤΕΙΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ! ΆΣ ΠΑΡΕΙ ΏΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΩΝ ΠΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΥΓ.2. ... λέτε να βγάλουν απόφαση τα Τουρκικά Δικαστήρια για χρηματική αποζημίωση για την παράνομη Αιχμαλωσία Των Δύο Ελλήνων Αξιωματικών;;; Εεεεεεε! ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση