GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταθέτει μήνυση για τις φονικές πυρκαγιές η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την ερχόμενη Δευτέρα καταθέτει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την προαναγγελθείσα μήνυση για την «ανθρωποκτονί...

Την ερχόμενη Δευτέρα καταθέτει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την προαναγγελθείσα μήνυση για την «ανθρωποκτονία κατά συρροή των συνανθρώπων μας που κάηκαν και πνίγηκαν σε Μάτι-Ραφήνα-Ν. Βουτζά και την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μήνυση που θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, είναι –μεταξύ άλλων- για ανθρωποκτονία, υπαίτια έκθεση σε κίνδυνο ζωής όσων τελικώς διασώθηκαν, για το σύνολο των πράξεων και παραλείψεων κάθε υπευθύνου, για απόπειρα συγκάλυψης κά.
«Ζητάμε την τιμωρία των υπαιτίων του πρωτοφανούς εγκλήματος που βύθισε στο πένθος τόσες οικογένειες κι ολόκληρη τη χώρα» σημειώνεται στην ανακοίνωση ενώ τονίζονται τα εξής: «Η ανήθικη και άτιμη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, γκρεμίζοντας σπίτια για να ξεχαστούν οι νεκροί, δεν θα περάσει. Η μνήμη των νεκρών και το κοινό αίσθημα των Ελλήνων δεν θα αφήσουμε να προσβληθεί από τους εγκληματίες και αυτούς που τους υποθάλπουν, από αυτή τη μακάβρια Κυβέρνηση, που αναζητά λίγους μήνες ακόμη “εξουσίας”.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση