GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω… Παϊρότζ

Αυτή τη φορά η έλευση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα αναμένεται να είναι και η… φαρμακερή για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό κα...

Αυτή τη φορά η έλευση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα αναμένεται να είναι και η… φαρμακερή για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τη διοίκηση, που έχει διορίσει, να παραιτηθεί. Έτσι, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσαν ήδη τις παραιτήσεις τους και τις έθεσαν στη διάθεση του Ταϊλανδού, ο οποίος θα αποφασίσει για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παϊρότζ ήρθε στην Αθήνα σήμερα το πρωί, με σκοπό να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Αλαφούζο και να αποκτήσει την κυριότητα της πράσινης ΠΑΕ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η εκλογή νέου Δ.Σ. έχει συμπεριληφθεί ως δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση