GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία: Ούτε σταγόνα νερό στο Αλεποχώρι - Οι κάτοικοι πληρώνουν βυτία για να πλυθούν - ΒΙΝΤΕΟ

Κάτοικοι από το Αλεποχώρι καταγγέλλουν στον ΑΝΤ1 ότι έχουν μείνει χωρίς πόσιμο νερό εδώ και τρεις μήνες ενώ όπως τονίζουν ακόμη κα...

Κάτοικοι από το Αλεποχώρι καταγγέλλουν στον ΑΝΤ1 ότι έχουν μείνει χωρίς πόσιμο νερό εδώ και τρεις μήνες ενώ όπως τονίζουν ακόμη και για να πλυθούν πληρώνουν βυτία να μεταφέρουν νερό.

Όπως σημειώνουν η περιοχή χωρίζεται σε δύο δήμους το Αλεποχώρι Μάνδρας και το Αλεποχώρι Μεγαρέων που παίρνει νερό από ιδιώτη και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Όπως επεσήμαναν οι κάτοικοι, η δημοτική γεώτρηση έχει στερέψει και μόνο το 1/10 των σπιτιών έχει νερό. Επιπλέον καταγγέλλουν ότι στο νερό εντοπίστηκε εξασθενές χρώμιο που είναι συσσωρευτικό στον οργανισμό και καρκινικό. Βγήκε επιχορήγηση από το υπουργείο Εσωτερικών, 170.000 ευρώ ώστε να γίνει αφαλάτωση, αλλά το έργο κόλλησε στη γραφειοκρατία και ακολούθησαν ασφαλιστικά μέτρα από άλλη εταιρεία.

Στην εκπομπή μίλησε και ο γγ δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας Στ. Ραγκούσης, που σημείωσε ότι είναι πρόβλημα που βασανίζει για χρόνια την περιοχή και οι ίδιοι το εντόπισαν το 2015 έπειτα από αναλύσεις νερού. Όπως σημείωσε ζήτησαν από την Περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο να μεταφερεθεί νερό από την ΕΥΔΑΠ.

Δείτε τις καταγγελίες στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση