GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ζιοβάνι στον Γκιγιέρμε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, που θριάμβευσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήρθε σε επικοινωνία με τον Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες κα...

Ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, που θριάμβευσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήρθε σε επικοινωνία με τον Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες και του ευχήθηκε να ζήσει μεγάλες στιγμές με τους «ερυθρόλευκους» και να κατακτήσει πολλούς τίτλους!

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Zιοβάνι ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Θα είσαι ευτυχισμένος εκεί. Εγώ πέρασα πολύ καιρό στην ομάδα αυτή και ήμουν πολύ ευτυχισμένος, επίσης. Σου εύχομαι, επίσης, να κατακτήσεις πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό και να νιώσεις τη μαγεία αυτού του συλλόγου».

Ο Γκιγιέρμε έκανε την αποκάλυψη μέσα από τα προφίλ στα social media που διατηρεί, σημειώνοντας: «Τι τιμή να δέχομαι αυτό το μήνυμα! Σε ευχαριστώ πολύ που νοιάζεσαι για εμένα, Ζιοβάνι. Ελπίζω να καταφέρω και να τιμήσω αυτήν τη φανέλα, όπως έκανες εσύ στο παρελθόν. Είμαστε, πλέον, και οι δύο μαζί στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Δείτε την ανάρτηση του Γκιγιέρμε στο Facebook:

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση