GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το προφίλ της... μόνιμης πρωταθλήτριας Λευκορωσίας Μπάτε Μπορίσοφ

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Μπάτε Μπορίσοφ, η οποία κατακτά ανελλιπώς τον τίτλο από το 2006, θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ σ...

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Μπάτε Μπορίσοφ, η οποία κατακτά ανελλιπώς τον τίτλο από το 2006, θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στο Europa League. 

Το κλαμπ, που έχει χρώματα μπλε και κίτρινο, ιδρύθηκε το 1973 και εδρεύει στην «Μπορίσοφ Αρένα», 13.000 θεατών.

Έπαιξε στα προκριματικά του Champions League, αποκλείοντας στον δεύτερο γύρο τη φινλανδική Ελσίνκι με δυσκολία (0-0 εντός και 2-1 εκτός έδρας) και στον τρίτο την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν επίσης δύσκολα (με 1-0 εκτός έδρας και 1-1 στη ρεβάνς).

Στα play offs του Champions League δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αϊντχόφεν, η οποία πέρασε με δύο νίκες (2-3 και 3-0).

Στο τρέχον πρωτάθλημα είναι μετά από 18 αγωνιστικές πρώτη με 45 βαθμούς (14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα) και στο +7 από τον πλησιέστερο διώκτη.

Η Μπάτε είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ τη σεζόν 2009/10 στους ομίλους κερδίζοντας εντός (2-1) και φέρνοντας ισοπαλία εκτός έδρας (2-2).

Μεγαλύτερο όνομα του ρόστερ είναι ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ Αλεξάντερ Χλεμπ, ενώ προπονητής είναι ο Αλιακσέι Μπάχα.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση