GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο... Βέρντι και ο Πλάθιντο Ντομίνγκο την έστειλαν φυλακή

Υπό κράτηση είναι γυναίκα που άκουγε επί 16 χρόνια από το πρωί ως το βράδυ το La Traviata του Βέρντι από τη φωνή του Πλάθιντο Ντομ...

Υπό κράτηση είναι γυναίκα που άκουγε επί 16 χρόνια από το πρωί ως το βράδυ το La Traviata του Βέρντι από τη φωνή του Πλάθιντο Ντομίνγκο σε επανάληψη, καθώς οι γείτονές της πλέον τρελαίνονταν από την ηχορρύπανση.

Σύμφωνα με το σλοβακικό ειδησεογραφικό site Parameter.sk, η γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως Eva N, έπαιζε επί 16 χρόνια ασταμάτητα την 4 λεπτών άρια σε επανάληψη από το πρωί έως το βράδυ, μέσα από μεγάφωνα ξεκουφαίνοντας τους γείτονες, παρά την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Σλοβακίας για τις ώρες κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με το Parameter.sk, η γυναίκα το έκανε αυτό για να μην ακούει το ενοχλητικό γαύγισμα του σκύλου του γείτονά της. Κι όμως, παρά τα παράπονα και τις οχλήσεις εκείνη συνέχισε ακάθεκτη χρόνο με τον χρόνο να παρενοχλεί τα αυτιά όλων με τον Βέρντι, στο σημείο να ονομάζουν το σπίτι της "Όπερα".

Τελικά, μόλις τη Δευτέρα κλήθηκε για ανάκριση και συνελήφθη για απειλές κατά της ζωής. Κρατείται και αναμένεται δικαστική απόφαση για το αν θα αφεθεί ελεύθερη ή θα συνεχιστεί η κράτησή της.

Ολα τα σλοβακικά Μέσα αναφέρονται στην περίπτωση της Eva N και φιλοξενούν δηλώσεις των οργισμένων γειτόνων που αναφέρουν πόσο υπέφεραν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση