GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι για ανασχηματισμό: Όταν δεν έχεις πρόταση για τη χώρα, καταλήγεις να διαβάζεις παλιούς πολιτικούς καταλόγους

Σε ανακοίνωσή του για τον ανασχηματισμό το Ποτάμι τονίζει ότι πρόκειται για μια ομάδα που θα προσθέσει προβλήματα στη χώρα αντί να...

Σε ανακοίνωσή του για τον ανασχηματισμό το Ποτάμι τονίζει ότι πρόκειται για μια ομάδα που θα προσθέσει προβλήματα στη χώρα αντί να αφαιρέσει και ότι η χώρα δεν θα πάει μπροστά με μια κυβέρνηση παρωχημένης αριστεράς, ψεκασμένης ακροδεξιάς, με γαρνιτούρα λαϊκής δεξιάς και ολίγη από παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά:

Όταν δεν έχεις πυξίδα, όταν δεν έχεις σχέδιο και πρόταση για τη χώρα, τότε καταλήγεις να διαβάζεις παλιούς πολιτικούς καταλόγους για να βρεις τους υπουργούς σου.

Η χώρα δεν θα πάει μπροστά με μια κυβέρνηση παρωχημένης αριστεράς, ψεκασμένης ακροδεξιάς, με γαρνιτούρα λαϊκής δεξιάς και ολίγη από παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Μια ομάδα που θα προσθέσει προβλήματα στη χώρα αντί να αφαιρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση