GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσαν Καμμένος - Παπακώστα μετά τη συνάντησή τους - ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Νέα Ελληνική Ορμή, Κατερίνα Παπακώστα, είχε ο Πάνος Καμμένος στα γρα...

Συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Νέα Ελληνική Ορμή, Κατερίνα Παπακώστα, είχε ο Πάνος Καμμένος στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή, εντείνοντας τις φήμες για αξιοποίησή της στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Τόσο η κ. Παπακώστα, όσο και ο κ. Καμμένος, δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τη φημολογία. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η σημερινή συνάντηση αποτελεί την απαρχή ενός διαλόγου που θα οδηγήσει σε μια προγραμματική σύγκλιση.

Η κ. Παπακώστα ωστόσο δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού μετά το τέλος του μνημονίου, που στόχο έχει ένα εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα χωρίς αστερίσκους και υποσημείωσεις.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση