GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερή είσοδος Βλοντάκη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Σου έχω και νέο... άσσο για την ολοκαίνουργια φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Σου έχω και νέο... άσσο για την ολοκαίνουργια φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» που έρχεται να μας κλέψει. Αφού σου «πρόδωσα» πολλά στοιχεία για αυτή κι ανέβασα αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα που έκαναν η εξαίρετη Μαριάννα Τουμασάτου με την νεαρή και πολλά υποσχόμενη Ντόρα Μακρυγιάννη,μπήκα στο πρώτο γύρισμα που έκανε η Μαριάννα με τον Αντώνη Βλοντάκη και εξασφάλισα τις πρώτες πόζες τους.Ναι,ναι πρώτος σου έγραψα πως εκείνη θα πρωταγωνιστήσει στην φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 και πρώτος σου αποκάλυψα πως ο πολυσχιδής και πάντα αποτελεσματικός Βλοντάκης θα...χτυπήσει στη δουλειά με ρόλο-έκπληξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου θα ενσαρκώσει τον Ανδρέα Παππά,που’ ναι ο προσωπικός σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας ο οποίος θα ερωτευτεί την Κάτια[Τουμασάτου],με απρόβλεπτες εξελίξεις.Όχι,δεν κάνω να προδώσω τίποτα άλλο-ήδη με...κυνηγάνε που γράφω κι αυτά που γράφω.Για την ώρα απόλαυσε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το γύρισμα που έγινε χθες στον Ιππικό Όμιλο στη Βαρυμπόμπη με την Μαριάννα να «δένει»πολύ με τον Αντώνη.

Ο πρώην πολίστας που πλέον είναι προπονητής του γερού αθλήματος, φλερτάρει πολύ καιρό με την υποκριτική και τον έχουμε δει να κερδίζει «στοιχήματα»και στο γυαλί -δες «Τρίχες»-και στο θέατρο-«Tres»
.Φέτος ενώ είχε διάφορες και διαφορετικές προτάσεις για την tv είπε το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που τον κέντρισε από την αρχή.Να σου θυμίσω ότι το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, την σκηνοθεσία οι Βίκυ Μανώλη και Λίνος Χριστοδούλου και πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου. Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα. Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση