GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη από την Κένιν

Τον... μάστορά της βρήκε η Μαρία Σάκκαρη από την Αμερικανίδα, Νο.65 της παγκόσμιας κατάταξης, Σοφία Κένιν. Οι δυο τους, άλλωστε, ε...

Τον... μάστορά της βρήκε η Μαρία Σάκκαρη από την Αμερικανίδα, Νο.65 της παγκόσμιας κατάταξης, Σοφία Κένιν. Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν συναντηθεί και στον πρώτο γύρο του Wimbledon πριν από λίγες εβδομάδες, όπου είχε ηττηθεί η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, κάτι που συνέβη και στον δεύτερο γύρο του US Open.

Η Σάκκαρη μπήκε, πάντως, καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 3-0 γκέιμς και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο δεύτερο σετ παραδόθηκε άνευ όρων, χάνοντας με 6-1, ενώ στο τρίτο βρέθηκε να χάνει με 4-1. Σε εκείνο το σημείο, όμως, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα, ισοφάρισε σε 4-4 κι έφτασε μια… ανάσα από το να προηγηθεί με break.

Παρ’ όλα αυτά, «αυτοκτόνησε», χάνοντας τέσσερις διαδοχικούς πόντους, η 19χρονη αντίπαλός της πήρε το σετ και έκανε ακολούθως το μπρέικ για το 6-4, που τη φέρνει στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης αντιμέτωπη με την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο.8 της κατάταξης.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση