GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η...κυρία Βέρνμπλουμ καθυστερεί την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Μικρή καθυστέρηση έχει παρατηρηθεί στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται α...

Μικρή καθυστέρηση έχει παρατηρηθεί στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου τον συνόδευσε και η γυναίκα του, πέρα από τον μάνατζέρ του που έχει αναλάβει τις συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ενώ έχουν απομείνει τα τυπικά για την ανακοίνωση του 32χρονου χαφ, φαίνεται πως ο βασικός λόγος που καθυστερούν οι ανακοινώσεις είναι η κυρία Βέρνμπλουμ.

Η Νίνα, όπως είναι το όνομα της γυναίκας του διεθνούς άσου, φέρεται να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον χώρο που θα φιλοξενηθεί η οικογένεια της, όπως και το σχολείο που θα φοιτήσουν τα παιδιά τους και γενικότερα οι συνθήκες διαμονής τους στη συμπρωτεύουσα.

Το θέμα υπάρχει αισιοδοξία θα έχει τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακό, αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ ψάχνουν όλα εκείνα τα μέρη που θα προτείνουν στο ζεύγος Βέρνμπλουμ για να μετακομίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση