GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίνεται ο πόλεμος Λίγκας-ΕΠΟ

Πολεμικό το κλίμα ανάμεσα σε ΕΠΟ - Super League με αντικείμενο διαφωνίας την προκήρυξη. Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν από μεριάς ΕΠ...

Πολεμικό το κλίμα ανάμεσα σε ΕΠΟ - Super League με αντικείμενο διαφωνίας την προκήρυξη.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν από μεριάς ΕΠΟ για να μπορεί να γίνει κανονικά σέντρα θα πρέπει να σταλεί από την Λίγκα υπογεγραμμένη η προκήρυξη όπως ψηφίστηκε στην Ε.Ε. της ομοσπονδίας. Δηλαδή με το 3-1 και το μπαράζ.

Η Λίγκα, όμως, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από στελέχη της δεν κάνει πίσω.

Έστειλε προκήρυξη, όπως αποφασίστηκε, με το 3-1 δηλαδή, και με τους ανθρώπους της να τονίζουν ότι «εμείς θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και ας έρθουν από την ΕΠΟ να το ακυρώσουν».

Στην Super League είναι έξαλλοι και κατηγορούν την ΕΠΟ για παιχνίδια τακτικής και κακούς χειρισμούς. Επίσης τονίζουν πως οι Γραμμένος, Βακάλης, Δημητρίου και Λασκαράκης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη ψήφισαν υπέρ του 3-1 χωρίς μπαράζ, όπως και ο Βρακάς και μία ημέρα μετά ψήφισαν υπέρ του μπαράζ, με τον τελευταίο ν' απουσιάζει από την διαδικασία.

Από παράγοντες των ομάδων εκφράζεται μεγάλη απορία του τι πραγματικά μεσολάβησε και επίσης με ποια λογική υπάρχουν εκπρόσωποι των ΕΠΣ δίχως ομάδες στην Super League που επηρεάζουν τόσο σοβαρές αποφάσεις!

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει αλλά φαίνεται πως η... μάχη ανάμεσα σε Λίγκα και ΕΠΟ τώρα αρχίζει και θα είναι σκληρή και μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση