GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπασκετμπολίστας του Μαραθώνα ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές

Σε πένθος βυθίστηκε η ομάδα μπάσκετ του Μαραθώνα, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός ενός μέλους της οικογένειας της, του Παναγιώτη Χαμηλ...

Σε πένθος βυθίστηκε η ομάδα μπάσκετ του Μαραθώνα, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός ενός μέλους της οικογένειας της, του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη.

Η σορός του 29χρονου που αγνοείτο από το απόγευμα της Δευτέρας μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική, ταυτοποιήθηκε, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του.

Η ΜΕΣΜΑ στην ανακοίνωση της αναφέρει:

"Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σήμερα ταuτοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην καταστροφική πυρκαγιά και ένα δικό μας παιδί, ο Παναγιώτης μας.

Η οικογένεια του ΜΕΣΜΑ είναι φτωχότερη μετά από μια τραγωδία που δεν έχει τέλος….

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!

Δεν θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος με την αγνή ψύχη, θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας!!!

Κάθε παιχνίδι της ομάδας από δω και στο εξής θα είναι αφιερωμένο στον Παναγιώτη μας!!!", αναφέρει η ΜΕΣΜΑ στην ανακοίνωσή της.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κοτταρίδης, τόνισε: "Όπως ήμουν στην εξέδρα τρέχεις και μου λες, πρόεδρε θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία να έχω να την δείχνω στον κόσμο όταν θα πάμε στην Α1 τον Μαραθώνα, γιατί με εσένα στο τιμόνι η ομάδα εκεί πάει!!! Έτσι μου είπες γλυκέ Παναγιωτάκη και βγάλαμε αυτή την φωτογραφία γελώντας και οι δυο με την καρδιά μας!!

Έτσι ήσουν πάντα ζωντανός και χαμογελαστός. Η καρδιά μου έχει κοπεί στα δυο…. Παλικάρι μου καλό δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!".

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση