GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: Ψινάκης και Δούρου άφαντοι τις κρίσιμες ώρες

Πυρά κατά του Ηλία Ψινάκη και της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Αλέξανδρος Σόμογλου. Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑ...

Πυρά κατά του Ηλία Ψινάκη και της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Αλέξανδρος Σόμογλου. Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, οι κάτοικοι σε Μαραθώνα και Μάτι ζουν μια ξεδιάντροπη κοροϊδία.
Ο κ. Σόμογλου είναι ένας εκ των 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους που κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου αύριο για να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα που αφορά στην παραίτηση του δήμαρχου Μαραθώνα.
«Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει» τόνισε ο κ. Σόμογλου.
Ακόμη, ανέφερε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς ενώ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά, σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα έτη, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου.
Είπε τέλος πως η κ. Δούρου είναι άφαντη και τα τελευταία 4 χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ που καταστρέφει την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση