GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ως ύποπτος για τρομοκρατική δράση κρατείται ο οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο

Το σημερινό περιστατικό μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό συμβάν σε αυτό το στάδιο, ανακοίνωσε ...

Το σημερινό περιστατικό μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό συμβάν σε αυτό το στάδιο, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο άνδρας ο οποίος κρατείται συνελήφθη έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο ως ύποπτος για τρομοκρατική δράση, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, που διευκρινίζει ότι δεν βρέθηκαν όπλα στο σημείο του συμβάντος.

Η Πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έστειλε μέσω του Twitter την σκέψη της προς τους τραυματίες και ευχαρίστησε τις βρετανικές υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκρισή τους.

«Στις 07.37 σήμερα ένα αυτοκίνητο έπεσε στις μπάρες μπροστά από το κοινοβούλιο. Ο οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Πολλοί πεζοί τραυματίσθηκαν», ανακοίνωσε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κανείς από τους τραυματίες δεν φέρει τραύματα που να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του και αρχικά δεν έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Ολόκληρη η περιοχή γύρω από το Γουέστμινστερ έχει αποκλεισθεί, ενώ κλειστός παραμένει ο ομώνυμος σταθμός του μετρό.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση