GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μια αγκαλιά λουλούδια στον γάμο της Αυστριακής υπουργού ο Πούτιν - Χόρεψε και με τη νύφη - ΦΩΤΟ

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας Κάριν Κνάισλ που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον επιχε...

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας Κάριν Κνάισλ που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον επιχειρηματία Βόλφγκανγκ Μάιλινγκερ ηταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Πούτιν κατέφθασε με μια υπέροχη ανθοδέσμη την οποία προσέφερε στην περιχαρή νύφη, ενώ έκανε δώρο στους νεόνυμφους τη μουσική ψυχαγωγία καθώς έφερε μαζί του και τη χορωδία Kuban Cossack. O ίδιος, φανερά ευδιάθετος, χόρεψε με τη νεόνυμφη υπουργό. Ο γάμος και η δεξίωση έλαβαν χώρα σε έναν αμπελώνα στο χωριό Γκάμλιτζ, στην περιοχή της Στυρίας.

Στους επίσημους καλεσμένους του ζεύγους ήταν ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο αντικαγκελάριος Χάινς -Κρίστιαν Στράσε και ο υπουργός Μεταφορών Νόρμπερτ Χόφερ.

Putin is in Austria for a wedding pic.twitter.com/CLrHfL1arI

— Russian Market (@russian_market) August 18, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση