GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυλωνίτου: Κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί - ΒΙΝΤΕΟ

Στην... έλλειψη εκπαίδευσης των πολιτών απέδωσε τους θανάτους από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ...

Στην... έλλειψη εκπαίδευσης των πολιτών απέδωσε τους θανάτους από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στο "Ε.

«Η κυβέρνηση έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη που δυστυχώς δεν μπορεί να φέρει πίσω τους ανθρώπους που έφυγαν. Μπορεί να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί πέρα από τα υλικά μέτρα θέλουν και ψυχολογική υποστήριξη» είπε η κ. Αυλωνίτου, σημειώνοντας ότι θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προκειμένου να μην συμβούν ξανά όσα συνέβησαν.

Σε ερώτηση για το εάν έχουν γίνει λάθη η κ. Αυλωνίτου τόνισε « Υπάρχουν φαινόμενα που μπορεί να αντιμετωπιστούν και θα τα δούμε. Υπάρχουν και φαινόμενα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Από τη στιγμή που η φωτιά πέρασε στο Μάτι χρειάστηκαν 11 λεπτά για να φτάσει στην θάλασσα».

« Η κριτική χρειάζεται να γίνεται αλλά να είναι εποικοδομητική. Το να ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα για να αποδώσουμε ευθύνες και να κάνουμε τους δικαστές, αυτό δεν πρέπει να γίνει. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη να ελέγξει και να ερευνήσει τα πάντα, έχουν αναλάβει οι υπηρεσίες να δουν αν πήγε κάτι στραβά, και θα βγουν πορίσματα και θα αποδοθούν ευθύνες», πρόσθεσε. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα επειδή δεν έχουμε εκπαιδευτεί; Επειδή πίστευε πως μόλις μπει στη θάλασσα θα είναι όλα καλά; Δεν μπορείτε να αποδίδετε στην κυβέρνηση την άναρχη δόμηση και την έλλειψη εκπαίδευσης».

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε μια φράση που είπε στη συνέχεια: « Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι με το που θα μπει στο νερό θα είναι όλα εντάξει, αντί να προχωρήσει προς τα μέσα; Δεν μπορείτε να αποδίδετε στην κυβέρνηση την άναρχη δόμηση και την έλλειψη εκπαίδευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση