GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιακό μπάτσελορ πάρτι για την καλλονή μέλλουσα σύζυγο του Ντόντα - ΦΩΤΟ

Λίγες εβδομάδες προτού ντυθεί νύφη στο πλευρό του Ολυμπιονίκη ιππέα και πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα, η καλλ...

Λίγες εβδομάδες προτού ντυθεί νύφη στο πλευρό του Ολυμπιονίκη ιππέα και πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα, η καλλονή δημοσιογράφος Ντενίζ Σεβέρο διοργάνωσε με τις φίλες της ένα αξέχαστο bachelorette party σε πολυτελέστατο spa ομορφιάς της Βραζιλίας.

Η εντυπωσιακή ξανθιά, μάγεψε με την εμφάνισή της όλες τις καλεσμένες, καθώς ειδικά για την περίσταση οπέλεξε να φορέσει ένα φίνο λευκό δαντελωτό body, με εσώρουχα στο ίδιο χρώμα και μια μακριά μεταξωτή φούστα με σκίσιμο στην αριστερή πλευρά.

Ο χώρος του spa είχε διακοσμηθεί με φούξια, λιλά και λευκά στοιχεία, ενώ βάζα με παιώνιες, ορχιδέες και άγριες τουλίπες κοσμούσαν το στολισμένο τραπέζι, στη μέση του οποίου είχε τοποθετηθεί μια τούρτα.

Οι φίλες της νύφης, τής ευχήθηκαν πίνοντας σαμπάνια για το ευτυχές γεγονός, ενώ εκείνη φανερά χαρούμενη τις ευχαρίστησε καθεμιά ξεχωριστά.

Αμέσως μετά, φορώντας μόνο το μαγιό τους, η Ντενίζ και οι φίλες της αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών της ομορφιάς, όπου με προϊόντα πασίγνωστης ελληνικής εταιρείας τις περιποιήθηκαν σε πρόσωπο και σώμα.

Η μέλλουσα σύζυγος του Ντόντα ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram,με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα και ευχές. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Αλγκάβρε της Πορτογαλίας στο ξενοδοχείακό συγκρότημα "Villa Vita Parc Resort".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση