GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε σε ταινία - Του έσωσε τη ζωή στο πρώτο τους ραντεβού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι από τις στιγμές που η ζωή γράφει τα ωραιότερα σενάρια. Ο 56χρονος Μαξ Μοντγκόμερι θα έβγαινε πρώτο ραντεβού με τη 45χρονη αν...

Είναι από τις στιγμές που η ζωή γράφει τα ωραιότερα σενάρια. Ο 56χρονος Μαξ Μοντγκόμερι θα έβγαινε πρώτο ραντεβού με τη 45χρονη αναισθησιολόγο Άντι Τρέινορ. Σημείο συνάντησης ορίστηκε η παραλία της Σάντα Κρουζ στην Καλιφόρνια όπου και οι δύο θα απολάμβαναν το αγαπημένο τους άθλημα, το σέρφινγκ.

Τη στιγμή που ήταν πάνω στη σανίδα ο Μαξ αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο στήθος αλλά δεν έδωσε σημασία. Μόλις πάτησε στην αμμουδιά ένιωσε κόπωση κι εξάντληση και στιγμές μετά κατέρρευσε.

Η γιατρός βλέποντας τον σύντροφό της να λιποθυμά έτρεξε κοντά του και πήρε τον παλμό του αλλά δεν άκουσε κάτι. Αμέσως του έκανε μαλάξεις και του έδωσε το φιλί της ζωής. Κι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο φιλί τους!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη ότι έπαθε έμφραγμα καθώς είχαν μπλοκάρει αρτηρίες του. Μία ημέρα μετά το... επεισοδιακό πρώτο ραντεβού, ο Μαξ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση by-pass και τώρα, δέκα μήνες μετά ο ίδιος και η γιατρός ζουν το απόλυτο ειδύλλιο.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση