GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινηματογραφικό ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο της Ξάνθης - Αναζητούνται οι δράστες

Κινηματογραφική φαίνεται πως ήταν η διάρρηξη που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Ξάνθης, με τους δράστες να χτυπούν ...

Κινηματογραφική φαίνεται πως ήταν η διάρρηξη που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Ξάνθης, με τους δράστες να χτυπούν αθόρυβα και να αφαιρούν χρυσαφικά και διάφορα τιμαλφή.

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης και στο οποίο οι δράστες εισήλθαν αφαιρώντας τα χρυσαφικά από τη βιτρίνα και τα ράφια του καταστήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δράστες φαίνεται πως εισήλθαν μέσα στο κατάστημα με τη μέθοδο του ριφιφί, χρησιμοποιώντας ένα κλειστό ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το κατάστημα και η πόρτα του οποίου ήταν παραβιασμένη. Η κεντρική είσοδος του κοσμηματοπωλείου δεν είχε παραβιαστεί, ενώ τα προστατευτικά εξωτερικά κάγκελα τέθηκαν εκτός λειτουργίας και δεν άνοιγαν, μιας και οι κλέφτες έκοψαν το ρεύμα.

Ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από το κατάστημά του, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική η οποία με τη χρήση ηλεκτρικού πριονιού έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα της επιχείρησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αξία των χρυσαφικών που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση