GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μάντσεστερ και από...

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μάντσεστερ και από τους οποίους τραυματίστηκαν δέκα άνθρωποι.

Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό που η αστυνομία περιγράφει ως “επικίνδυνη επίθεση” συνέβη περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή Μος Σάιντ .

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δέκα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, άλλοι με σοβαρά και άλλοι με πιο ελαφρά τραύματα.

“Ευτυχώς για τους περισσότερους δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή τους”, δήλωσε η αστυνομικός Ντέμπι Ντούλεϊ σημειώνοντας ότι “οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν το πού ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό καθώς και το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την επικίνδυνη επίθεση”.

Πηγή πληροφοριών: bbc.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση