GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη στο Μάτι

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του στο Μάτι...

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του στο Μάτι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: "Tην ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με την «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση