GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στα γυρίσματα ταινίας - ΦΩΤΟ

Τραυματισμό στους μηρούς κατά τη διάρκεια μιας σκηνής πάλης εναντίον του Pennywise στα γυρίσματα του «IT: Chapter 2» υπέστη ο Jame...

Τραυματισμό στους μηρούς κατά τη διάρκεια μιας σκηνής πάλης εναντίον του Pennywise στα γυρίσματα του «IT: Chapter 2» υπέστη ο James McAvoy.

Ο γνωστός ηθοποιός που στο τρομακτικό sequel ενσαρκώνει τον Bill Denbrough, θέλησε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς του φίλους, για τα όσα λέγονται και γράφονται, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και στην οποία μας δείχνει τους μηρούς του με τις παγοκύστες.

«Λόγω της μεγάλης ανησυχίας του κοινού, αλλά και κάποιων διαδικτυακών σελίδων, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα πηγαίνω μια χαρά. Τραβήχτηκαν τα νεύρα των μηρών μου, το πρόλαβα, οπότε μην ανησυχείτε. Pennywise, να προσέχεις. #pennywiseburgersandfries #40yearoldclownfighter», έγραψε χαρακτηριστικά ο James McAvoy.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση