GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση ακροδεξιών στη Σαξονία: Φώναξαν «στα τσακίδια» στη Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες ακροδεξιοί διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα την Άνγκελα Μέρκελ καλώντας την επιτακτικά να παραιτηθεί, την ώρα που η καγκ...

Εκατοντάδες ακροδεξιοί διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα την Άνγκελα Μέρκελ καλώντας την επιτακτικά να παραιτηθεί, την ώρα που η καγκελάριος της Γερμανίας συναντιόταν με τοπικούς βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος CDU στη Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία.

Το αντιισλαμικό κίνημα PEGIDA οργάνωσε τη διαμαρτυρία εναντίον της Μέρκελ και της απόφασής της, το 2015, η χώρα να δεχθεί σχεδόν ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους από μουσουλμανικές χώρες.

Οι διαδηλωτές φώναζαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει!» και «στα τσακίδια», κατά την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στη Δρέσδη.

Στην πόλη, οργανώθηκε επίσης αντιδιαδήλωση κατά των ακροδεξιών, ωστόσο δεν έχουν καταγραφεί προς το παρόν συγκρούσεις ή επεισόδια, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. Ο αξιωματικός δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση