GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστή ηθοποιός μας δείχνει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και εντυπωσιάζει - ΦΩΤΟ

Τους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσίασε η Davinia Taylor, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και στην οποία έδειξε την τερά...

Τους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσίασε η Davinia Taylor, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και στην οποία έδειξε την τεράστια αλλαγή στο σώμα της, μετά τα παραπανήσια κιλά που έχασε.
Η 40χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, που είναι μάλιστα μητέρα τεσσάρων αγοριών, είναι πλέον μια γυναίκα άκρως γυμνασμένη και λεπτή και μέσω του μηνύματος της θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το «τότε» και το «τώρα».
«Κοιτούσα παλιές φωτογραφίες των παιδιών, όταν βρήκα αυτό το μικρό διαμάντι. Είχε τραβηχτεί όταν ακόμα προφανώς αγνοούσα τις επιπτώσεις που είχε το φαγητό στο κορμί μου. Δεν είχα μόνο παραπανήσια κιλά, αλλά και τεράστια κατακράτηση υγρών και φλεγμονή. Δεν είχα ιδέα για την εντερική υγεία και πώς να χρησιμοποιήσω τα γονίδια μου και τα βάρη για να φτιάξω το κορμί μου και να αδυνατίσω… Σκεφτόμουν πως θα παχύνω κι άλλο. Σκεφτόμουν (είχα αποφασίσει) ότι δεν μπορούσα να τρέξω εξαιτίας μιας κακής εμπειρίας . Σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και λατρεύω τα τότε και τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Davinia Taylor.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση