GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη σε λατινοαμερικάνικο κανάλι έδωσαν μέλη του Ρουβίκωνα: Το κράτος είναι εχθρός - Αποδεχόμαστε τη βία ως πολιτικό εργαλείο - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο λατινοαμερικάνικο δίκτυο Telesur που ανήκει σε Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη, έδωσαν μέλη του Ρουβ...

Συνέντευξη στο λατινοαμερικάνικο δίκτυο Telesur που ανήκει σε Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη, έδωσαν μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία παρουσιάστηκαν on camera, όμως χωρίς να κατονομαστούν.
Στη συνέντευξή τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα χαρακτηρίζουν το κράτος ως «έναν από τους εχθρούς», ενώ υποστήριξαν ότι αποδέχονται τη «βία ως πολιτικό εργαλείο».
«Το τέλος της διαδρομής είναι η αναρχία και ο κομμουνισμός», υποστηρίζουν ακόμα τα μέλη της αναρχικής ομάδας, τα οποία στη συνεχεία έστρεψαν τα βέλη τους και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ακολούθησε ως κυβέρνηση. Χαρακτήρισαν μάλιστα σοσιαλδημοκρατικό το κυβερνών κόμμα και με «ελάχιστη σχέση με τα κινήματα».
«Η σχέση μας με τα ελληνικά media είναι μια σχέση αντάρτικου, μια σχέση πειρατείας», ανέφεραν όταν δέχθηκαν σχετική ερώτηση για το ποια είναι η σχέση τους μ' αυτά, ενώ υποστήριξαν ότι «ο Ρουβίκωνας δεν είναι η εικόνα του στα media, είναι το σύνολο τον πραγμάτων που κάνει».
«Η βία είναι ένα μαχαίρι που κόβει και από τις δύο όψεις», είπαν ακόμη και υπογράμμισαν ότι εκτός από τη «βία της εξουσίας, του κράτους, με την μορφή της καταστολής, ή του στρατού, από την άλλη υπάρχει η βία των καταπιεσμένων, η βία της εργατικής τάξης, η βία της βάσης».
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση