GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Κοριτσάκι τριών ετών πέθανε ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο

Ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο επί οκτώ ώρες πέθανε από την αφόρητη ζέστη ένα 3χρονο κορίτσι στην Ταϊλάνδη. “Το κοριτσάκι...

Ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο επί οκτώ ώρες πέθανε από την αφόρητη ζέστη ένα 3χρονο κορίτσι στην Ταϊλάνδη.

“Το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας έλλειψης οξυγόνου και της ζέστης που επικρατούσε μέσα στο σχολικό”, διευκρίνισε αστυνομική πηγή που επικαλέσθηκε τους γιατρούς.

Ο 23χρονος οδηγός του σχολικού συνελήφθη και παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε εάν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόντρι Κονγκουατμάι, επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Σάι Μπούρι στη νότια Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στο διάστημα από το 2012 έως το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη και έξι από αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Τον Ιούνιο, ένα 5χρονο κορίτσι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν στη βόρεια Ταϊλάνδη αφού το είχαν ξεχάσει για πολλές ώρες μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση