GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίρτζης: Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα συνεχιστεί η αυθαιρεσία - Καμία διάθεση να καλύψουμε την ευθύνη κανενός - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν έχουμε καμία διάθεση να καλύψουμε την ευθύνη καθενός" δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσε...

"Δεν έχουμε καμία διάθεση να καλύψουμε την ευθύνη καθενός" δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών είπε χαρακτηριστικά ότι "κανένας πολιτικός δεν είναι αρμόδιος για να μιλήσει αν υπάρχουν κενά επιχειρησιακά ή όχι, να πει αν η Πυροσβεστική έκανε καλά τη δουλειά της ή η Αστυνομία. Δεν έχω καμία διάθεση να καλυφθεί η ευθύνη κανενός όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και κάλεσε και τους υπουργούς να κάνουν το ίδιο".

Ο κ. Σπίρτζης αναφερόμενος στα αυθαίρετα είπε ότι "όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα συνεχιστεί η αυθαιρεσία". Μάλιστα, υποστήριξε ότι ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού κόσμου της χώρας έχτισε καριέρες και κόμματα πάνω στη λαθεμένη πολιτική γης.

"Δεν θέλω να είμαι αφοριστικός, υπήρξαν προσωπικότητες από όλα τα κόμματα που έκαναν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί το θέμα των αυθαιρέτων" τόνισε ο κ. Σπίρτζης, ενώ στην επισήμανση ότι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πρωτοστατήσει στο να εμποδιστούν κατεδαφίσεις απάντησε:

"Δεν είναι στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίζει τις κατεδαφίσεις". Τέλος, πρόσθεσε ότι από κάποιους "υπάρχει μεθόδευση να πολιτικοποιηθεί το θέμα της τραγωδίας και να μηδενιστεί η προσπάθεια που γίνεται από όλους".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση