GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανική συνωμοσία «βλέπει» ο Ερντογάν στην πτώση της λίρας

Σε αμερικανική "συνωμοσία" αποδίδει τη μεγάλη πτώση της τουρκικής λίρας ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατη...

Σε αμερικανική "συνωμοσία" αποδίδει τη μεγάλη πτώση της τουρκικής λίρας ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι επιδιώκουν να χτυπήσουν «πισώπλατα» την Τουρκία.

Στη διάρκεια ομιλίας του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε: «Από τη μια πλευρά, είστε μαζί μας στο ΝΑΤΟ και, από την άλλη, επιδιώκετε να χτυπήσετε τον στρατηγικό εταίρο σας πισώπλατα. Είναι αποδεκτό τέτοιο πράγμα; Από τη μια πλευρά, λέτε πως είστε ο στρατηγικός εταίρος μας και, από την άλλη, μας πυροβολείτε στα πόδια»

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψη του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον στην Άγκυρα, ο οποίος κατηγορείται για κατασκοπεία και τρομοκρατία, προκάλεσε διπλωματική κρίση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία. Αυτή η κρίση εντάθηκε με την ανακοίνωση του Αμερικανού πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι θα διπλασιάσει τους δασμούς εισαγωγής σε χάλυβα και αλουμίνιο που προέρχονται από την Τουρκία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της τουρκικής λίρας.

«Όποιος πρόεδρος κι αν είσαι, δεν μπορείς να πηγαίνεις για ύπνο και μόλις ξυπνάς να λες, 'επιβάλλω τόσους δασμούς στον χάλυβα και το αλουμίνιο'» της Τουρκίας, σχολίασε ο Ερντογάν ο οποίος πρόσθεσε: «Η υιοθέτηση μιας τόσο εχθρικής στάσης έναντι ενός συμμάχου στους κόλπους του ΝΑΤΟ (...) δεν έχει καμιά λογική εξήγηση».

Επίσης, στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τους οικονομικούς κύκλους επεσήμανε: «'Χτυπήθηκε, βυθίσθηκε', δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η οικονομική δυναμική της Τουρκίας είναι σταθερή, είναι ισχυρή και καλά εδραιωμένη», και επανέλαβε πως η οικονομική αναταραχή οφείλεται σύμφωνα με τον ίδιο σε «επιχειρήσεις».

Εκτός από τις εντάσεις με την Ουάσινγκτον, οι αγορές εκφράζουν ανησυχίες για την οικονομική πολιτική της Άγκυρας και ιδιαίτερα για την άρνηση της τουρκικής κεντρικής τράπεζας να αυξήσει τα επιτόκιά της για να στηρίξει τη λίρα και να τιθασεύσει τον καλπάζοντα πληθωρισμό.

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πολυάριθμοι οικονομικοί τρομοκράτες. Ο δικαστικός μηχανισμός μας πέρασε στη δράση. Θα τους επιβάλουμε την τιμωρία που τους αξίζει όπου τους πιάσουμε», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως ερευνά σχεδόν 350 χρήστες του Ίντερνετ που είναι ύποπτοι ότι μοιράσθηκαν «προκλητικά» σχόλια για την πτώση της τουρκικής λίρας.

Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Soft Tech Geeks είναι μια κινεζική υπόγεια οργάνωση ειδικών σε υπολογιστές και χάκερ. Διασχίζουμε διακριτά για να αποτρέψουμε την ταυτότητα των πελατών μας από FEDs και ιδιώτες.
    • Αν πραγματικά χρειάζεστε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος θα κάνει την δουλειά σας αποτελεσματική με γρήγορη απόκριση, έχετε συναντήσει τη σωστή οργάνωση.
    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ:
    • Δεν ζητάμε προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με εσάς και δεν δίνουμε προσωπικές πληροφορίες.
    Ασχολούμαστε αυστηρά και δεν εκθέτουμε εσάς ή την υπηρεσία σας σε κανέναν.
    Γι 'αυτό είμαστε διακριτοί.
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HACKING ΜΑΣ:
    Όσο αφορά την τεχνολογία, μπορεί να χτυπήσει οτιδήποτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποκρύψουν το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στόχου τους, τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα smartphones, για πολλούς λόγους, όπως ο σύζυγος εξαπατώντας τη σύζυγό του, η εξαπάτηση της φίλης του φίλου ή σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να απορρίπτονται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να νοικιάσετε έναν Hacker Ή Ως γονέας μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε τι κάνουν τα παιδιά σας στα social media και στους προσωπικούς τους υπολογιστές ή ακόμα και να κλωνοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να ακούσουν επίσης τις κλήσεις τους ή να δουν μηνύματα κειμένου σε οποιαδήποτε εφαρμογή με την οποία συζητούν, έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα. Ή αν θέλετε να χάσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιωτικού τομέα (επιχειρησιακό email) ή θέλετε να διαγράψετε το όνομά σας από τα ποινικά μητρώα του δικαστηρίου, ίσως να θέλετε να κάνετε Hack στη βάση δεδομένων οποιασδήποτε κυβερνητικής υπηρεσίας ή θέλετε να ξοδέψετε χρήματα κάποιου με την κλωνοποίηση μιας άλλης πιστωτικής κάρτας στο λογαριασμό τους χωρίς την τράπεζα ή την ειδοποίηση του χρήστη. Όλα αυτά είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε λίγες ώρες.
    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ:
    Φανερά, πάντα δίνουμε 100% εγγύηση για μια δουλειά που παίρνουμε. Ο χρόνος για να ολοκληρώσετε μια δουλειά εξαρτάται από την επιπλοκή της εργασίας και εάν παίρνουμε τη δουλειά σας τότε σιγουρευτείτε ότι θα γίνει και σας δίνουμε 100% εγγύηση ότι καλύπτουμε αρκετά καλά τα κομμάτια μας, οπότε όταν κάνουμε δουλειά σαν να ήμασταν ποτέ εκεί. Έχουμε συναντήσει και το FAKE HACKERS υποστηρίζοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μοιράζονται μαρτυρία για τον εαυτό τους, αλλά είναι όλες απάτες (τους αποφύγετε).
    Θυμηθείτε αυτό το "όσο η τεχνολογία μπορεί να γίνει αντιληπτή"
    Ανυπομονούμε να εργαστούμε για εσάς.
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
    softtechgeeks@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση