GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ - καρέ οι δραματικές ώρες πάνω στο πλοίο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τις δραματικές ώρες που έζησαν στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περιγράφει με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασ...

Τις δραματικές ώρες που έζησαν στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περιγράφει με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Πλατανιά Χανίων Γιάννης Μαλανδράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαλανδράκη, η φωτιά στο γκαράζ του πλοίου ξέσπασε γύρω στις 11.15 το βράδυ της Τρίτης και όλοι οι επιβάτες του πλοίου φορώντας τα σωσίβιά τους μεταφέρθηκαν στο κατάστρωμα, καθώς ήταν αδύνατη η παραμονή τους στο εσωτερικό του πλοίου λόγω του πυκνού καπνού. Ωστόσο, ο καπνός είχε καλύψει τα σαλόνια και τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου και όσοι επιβάτες βρίσκονταν εκεί, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τις έντονες οσμές.

Παράλληλα, ο κ. Μαλανδράκης επισημαίνει ότι επιβατικά πλοία, πλωτά του λιμενικού και ειδικές δυνάμεις έπλεαν παράλληλα με το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση