GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπόνηση χωρίς απρόοπτα για την ΑΕΚ - Τα πλάνα Ουζουνίδη

Χωρίς προβλήματα έβγαλαν οι 21 παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι το βράδυ της Τ...

Χωρίς προβλήματα έβγαλαν οι 21 παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι το βράδυ της Τετάρτης, για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει τυχόν συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος εφόσον αγωνιστεί βασικός θα τοποθετηθεί στα άκρα καθώς το δίδυμο Λιβάγια-Κλωναρίδη δεν «σπάει».

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής υπάρχει σημαντικό δίλημμα, με τους Άλεφ και Γαλανόπουλου να διεκδικούν θέση διπλα στον Σιμόες.

Κλειδωμένη φαίνεται να είναι η παρουσία του Μπακασέτα στις θέσεις των εξτρέμ, καθώς και των Μπάρκα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλου, Οικονόμου, με τον Χουλτ να έχει σαφές προβάδισμα από τον Λόπες για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση