GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Ιταλία - Τουρίστες ξεγυμνώθηκαν και βούτηξαν σε ιστορικό συντριβάνι - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κυνήγι για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο Βρετανών τουριστών βρίσκεται η ιταλική αστυνομία, οι οποίοι, δεν δίστασαν να πετάξ...

Στο κυνήγι για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο Βρετανών τουριστών βρίσκεται η ιταλική αστυνομία, οι οποίοι, δεν δίστασαν να πετάξουν τα ρούχα τους και να φωτογραφηθούν γυμνοί σε ένα από τα διασημότερα μνημεία της Ιταλικής πρωτεύουσας, στο συντριβάνι που βρίσκεται στο ''Βωμό της Πατρίδας''.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ένας από τους δύο νεαρούς βγάζει το εσώρουχό του ενώ ο άλλος αστειευόμενος επιδεικνύει τους μύες του μπροστά στους έκπληκτους τουρίστες που βρίσκονται στο σημείο.

Τώρα, η ιταλική αστυνομία αναζητά τους δύο δράστες του επεισοδίου που προκάλεσαν την οργή της Ρώμης για την ασέβεια που έδειξαν στο Εθνικό Μνημείο του Βιτόριο Εμανουέλε Β που βρίσκεται χτισμένο στην πλευρά της πλατείας μπροστά από το Καπιτώλιο, προς τιμήν του Βίκτορα Εμμανουήλ, του πρώτου βασιλιά της ενοποιημένης Ιταλίας. Σχεδιάστηκε από το Γκιουζέπε Σακόνι το 1885.

Ήταν το τελευταίο περιστατικό κακής συμπεριφοράς απέναντι στα διάσημα μνημεία της Ιταλίας. Προηγούμενα περιστατικά που καταγράφηκαν ήταν ο βανδαλισμός των τειχών στο Κολοσσαίο, μπάνιο στα κανάλια της Βενετίας αλλά και ο αγώνας στη fontana di Trevi.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση