GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αν ήμουν στη θέση του Αλέξη..."

Maria Stavrinoudi  Στη θέση σου Αλέξη, σήμερα με το διάγγελμα μου, θα ζητούσα ενα μεγάλο συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό αντί να προσπαθώ...

Maria Stavrinoudi 
Στη θέση σου Αλέξη, σήμερα με το διάγγελμα μου, θα ζητούσα ενα μεγάλο συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό αντί να προσπαθώ να τον παραμυθιάσω ακόμη μια φορά!
Συγνώμη για την παράδοση της χώρας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.
-Για τον αφανισμό της Ορθοδοξίας.
-Για τα capital controls και τα 200 δις που μας κόστιςαν τα σκισίματα των καλσον το πρώτο εξάμηνο του 2015.
-Για τους εκατοντάδες νεκρούς που αφησατε να πνιγούν, να καούν, αλλά και να αυτοκτονούν αφού τους παίρνετε τα σπίτια και τα δίνετε στους λαθρομετανάστες.
-Για την φοροκαταιγιδα που γονάτισε την αγορά και έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις.
-Για τους χιλιάδες Έλληνες οικονομικούς μετανάστες.
-Για την θεσμοθέτηση κάθε μορφής σεξουαλικής ανωμαλίας.
-Για τη διάλυση του συστήματος υγείας και παιδείας.
-Για την εξαθλίωση της ζωής των συνταξιούχων.
-Για την αποδοχή κάθε σφαλιάρας από τους Τούρκους, Σκοπιανούς, Ευρωπαίους αψηφώντας την Ιστορία μας, τα όσια και ιερά μας.
-Για την ανυπαρξία της αστυνομίας, την έκρηξη εγκληματικότητας και την παράδοση της Αθήνας στον Ρουβίκωνα.
Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα βλέποντας σε με περισσό θράσος να δίνεις για άλλη μια φορά την παράστασή σου στο όμορφο νησί της Ιθάκης.
ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ.
Λέξη για ανθρώπους που έχουν τσίπα και φιλότιμο. Τί απ τα δύο έχεις εσύ και το συνεταιράκι σου ο Πάνος;;;

1 σχόλιο

  1. Έχετε δίκιο, γλυκειά μου, η χώρα δούλευε ως καλοχορδισμένον ελεβετικόν ωρολόγιον έως το 2015: Μισθοί, λεφτά, επενδύσεις, βιομηχανία, εμπόριο, παραγωγή, θετικό εμπορικό ισοζύγιο, πλεονάσματα, μηδενική ανεργία, καμιά αυτοκτονία, κανένας νεκρός από πλημμήρα ή πυρκαγιά... Τόσό ωραία και καλά, ώσπου ήρθε αυτός ο ολετήρας και την κατέστρεψε, την χρεοκόπησε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και κολλημένος με την εξουσία εδώ και μια τετραετία (καλά, δεν την έκλεισε ακόμα, αλλά κοντά είναι), ενώ εμείς, από τότε που γίναμε κράτος ελεύθερο, σε καρέκλα δεν κολλήσαμε. Τι να πει κανείς; Αλλά βρίσκει και τα κάνει αυτός ο άθλιος, γιατί αυτός ο λαός είναι, πράγματι, λωτοφάγος. Όμως, ας είναι καλά η Φώφη που θα βοηθήσει τον Κυριάκο μας, όταν έρθει η ώρα, ώστε να απαλλαγούμε από αυτό το τσιμπούρι. Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση