GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν της Ουάσινγκτον έχει βυθιστεί στο σκοτάδι - ΦΩΤΟ

Το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι αντιμετωπίζει μια ευρεία διακοπή ρεύματος, αλλά ...

Το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι αντιμετωπίζει μια ευρεία διακοπή ρεύματος, αλλά οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά, παρά τις καθυστερήσεις που υπάρχουν.

"Έχουμε ενημερωθεί για μια διακοπή ρεύματος που επηρεάζει όλο το αεροδρόμιο και ερευνούμε για αυτήν. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις", αναφέρουν οι Αρχές του αεροδρομίου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

"Οι πτήσεις γίνονται, ωστόσο τα μηχανικά συστήματα λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα προκαλούν καθυστερήσεις στην επιβίβαση και την αποβίβαση", προσθέτουν οι Αρχές του αεροδρομίου και σημειώνουν ότι έθεσαν σε λειτουργία γεννήτριες για να "φωτίσουν πολλές ζώνες στον τερματικό σταθμό" του αεροδρομίου.

Καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί προς το παρόν για την διακοπή αυτή της ηλεκτροδότησης. Οι Αρχές του αεροδρομίου διευκρίνισαν μόνο ότι η διακοπή άρχισε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ τοπική ώρα (05:00 ώρα Ελλάδος).

Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν το αεροδρόμιο βυθισμένο στο σκοτάδι.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/@sdkb42

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση