GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργιάζουν οι φήμες για καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε Ράσελ Κρόου και Σελίν Ντιόν

Παρηγοριά στην αγκαλιά του Ράσελ Κρόου φέρεται να βρήκε η Σελίν Ντιόν δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, Ρ...

Παρηγοριά στην αγκαλιά του Ράσελ Κρόου φέρεται να βρήκε η Σελίν Ντιόν δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, Ρενέ Αντζελίλ. Τουλάχιστον αυτό διατείνεται δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ! που αναδημοσίευσε και το site Hollywood Life.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο σταρ έχουν ερωτική σχέση εδώ και μερικές εβδομάδες αλλά προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην δίνουν στόχο. Θεωρείται ότι αυτή η σχέση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, αν και δεν θα έπρεπε καθώς ο Κρόου τη γνωρίζει χρόνια και μάλιστα, όταν εκείνη έχασε τον σύζυγό της, ένιωσε πραγματικά τον πόνο της. Από την πλευρά της εκείνη, ήξερε πόσο τον είχε πονέσει το διαζύγιό του και ήθελε να τον στηρίξει στη δύσκολη περίοδο. Έτσι, παρηγορώντας ο ένας τον άλλο, βρήκαν τον έρωτα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Ντιόν διαψεύδει το δημοσίευμα λέγοντας ότι δεν ισχύουν οι φήμες για ειδύλλιο και πως οι δυο σταρ δεν συνδέονται ερωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση