GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς η Μάντσεστερ Σίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισε η συλλογή τροπαίων από την Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα με χαρακτηριστική ευκολία, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε...

Άρχισε η συλλογή τροπαίων από την Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα με χαρακτηριστική ευκολία, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε της Τσέλσι με σκορ 2-0 και κατέκτησε το 5ο Community Shield στην ιστορία της.

Ο αγώνας:

Οι "πολίτες" είχαν περισσότερο την μπάλα, αν και οι δύο ομάδες πίεζαν ψηλά. Στο 13ο λεπτό, μία καλή προσπάθεια του Φόντεν κι ένα λάθος του Αντόνιο Ρίντιγκερ έφεραν τον Αγουέρο σε θέση βολής για το 1-0.

Η Τσέλσι δεν απάντησε, παρά τις προσπάθειες του Χάντσον Οντόι, με συνέπεια ο έτερος νεαρός του γηπέδου, ο Φόντεν, μαζί με τον Μπερνάρντο Σίλβα, να απειλούν διαρκώς με τις κάθετες πάσες τους.

Το 1ο ημίχρονο ήταν κακό και ο Γκουαρντιόλα απέσυρε τον Λερουά Σανέ για λογαριασμό του Ιλκάι Γκιουντογκάν στην ανάπαυλα. Η Σίτι βελτιώθηκε και άρχισε να δοκιμάζει περισσότερο τα αντανακλαστικά του Γουίλι Καμπαγέρο. Ο Αγουέρο έχασε τετ α τετ στο 50', αλλά στο 58' διπλασίασε τα τέρματά του από κάθετη του Σίλβα, φτάνοντας τα 201 γκολ με τη φανέλα της Σίτι.

Ο Σάρι έριξε στον αγώνα τους Γουίλιαν και Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, λίγο αργότερα τον Τάμι Έιμπραχαμ, όμως η Τσέλσι δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες ακόμα κι όταν βγήκε ο αόρατος Άλβαρο Μοράτα.

Η Σίτι συνέχισε να είναι καταιγιστική και να σουτάρει από καλές θέσεις, όμως ο Καμπαγέρο δεν δέχθηκε άλλο τέρμα και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Καμπαγέρο, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Φάμπρεγας (60’ Ντρινκγουότερ), Ζορζίνιο, Πέδρο (79’ Μόουζες), Μπάρκλεϊ, Χάντσον-Οντόι (59’ Γουίλιαν), Μοράτα (69’ Έιμπραχαμ)

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Γουόκερ, Μεντί, Λαπόρτ (87’ Οταμέντι), Στόουνς (94' Γκόμες), Φερναντίνιο, Φοντέν (76’ Ντίαζ), Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ (46’ Γκουντογκάν), Μαχρέζ (68’ Γκάμπριελ Ζεσούς), Αγουέρο (80’ Κομπανί)

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση