GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προετοιμάζουν πραξικόπημα στην Ιταλία!

Guglielmo Allodi : « Αν το ζήτημα των μεταναστών συνεχίζει να είναι στα χέρια του Salvini, φθάνει η...

Guglielmo Allodi: «Αν το ζήτημα των μεταναστών συνεχίζει να είναι στα χέρια του Salvini, φθάνει η...
στιγμή να σκεφθούμε τον ένοπλο λαϊκό αγώνα»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 
Αυτές οι δηλώσεις από στελέχη της ιταλικής "αριστερά" που έχει σχηματίσει ένα ενιαίο μέτωπο με την ιταλική δεξιά πως μπορούν να ερμηνευθούν;
Όμως, αποτελούν αποσπασματικές κραυγές μεμονωμένων αριστερών, αλλά και δεξιών της Ιταλίας που τώρα βρίσκονται ενωμένοι στην αντιπολίτευση για πρώτη φορά στην ιστορία της γειτονικής χώρας;

Στο ιστορικό πάλαι ποτέ κομμουνιστικό Φεστιβάλ "Feste de l'Unità" στην Κρεμόνα (Cremona), φέτος ήταν ομιλητής ο "αριστερός" οικονομολόγος Carlo Cottarelli και δηλώνει "έτοιμος" τονίζοντας: «Αν υπάρξει κυβερνητική κρίση κι ο Mattarella με καλέσει, εγώ είμαι έτοιμος».
Να θυμίσουμε πως ο "αριστερός" οικονομολόγος Carlo Cottarelli, δεν είναι ένας τυχαίος τεχνοκράτης που ανασύρθηκε πρόσφατα για να γίνει πρωθυπουργός. Είναι πρώην Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γνωστός στην πατρίδα μας γιατί ήταν αυτός που το 2010 ετοίμασε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου το πρόγραμμα του ΔΝΤ για την σωτηρία της Ελλάδας (Βλ. Γεωργία Γκαρδαλίνου: Όταν ο Cottarelli, ο Ιταλός "Μίστερ Περικοπές" ήρθε φυτευτός από το ΔΝΤ) και κλήθηκε ν' αναλάβει δοτός πρωθυπουργός της Ιταλίας με το Συνταγματικό πραξικόπημα του προέδρου Mattarella (Ιταλία: Bιάστηκε σαν πόρνη ακόμη κι αυτή η αστική δημοκρατία...), χωρίς καν η αριστερά με τη δεξιά μαζί να διαθέτουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σε πλήρη αντίθεση με τη θέληση του ιταλικού λαού των εκλογών της 4 Μάρτη 2018.

Ο Mattarella δεν επέλεξε τυχαία ν' αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον "αριστερό" τεχνοκράτη Cottarelli, παραβιάζοντας τη θέληση του ιταλικού λαού που εκφράστηκε στις εκλογές (4 Μάρτη 2018), παραβιάζοντας το Ιταλικό Σύνταγμα με τη γελοία δικαιολογία «προστασία της Ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της Ιταλίας»

Ιταλία, Αύγουστος 2018:
Amatrice: Ερείπια παραμένει η Amatrice δύο ακριβώς χρόνια από το φονικό σεισμό με τους 292 νεκρούς (24 Αυγούστου 2016), παρά τις τότε εξαγγελίες της αριστερής κυβέρνησης Renzi για "Άμεση αποκατάσταση με... διαφάνεια" και "Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του στην τραγωδία"
Μετανάστες: η αριστερά, το Βατικανό με τους παπάδες κι επισκόπους, οι VIP "προσωπικότητες" κι οι δικαστές κινητοποιούνται για τους 177 μετανάστες στο πλοίο Diciotti στην Κατάνη

Από τον Ακράγα των αρχαιοελληνικών ναών (σημερινό Agrigento) κι όχι από την Κατάνη, καταφθάνει ο "ευαίσθητος" νεαρός εισαγγελέας Luigi Patronaggio για να διερευνήσει την "παράνομη κράτηση... των παράνομων μεταναστών"!

Προσωπικότητες και διανοούμενοι της "αριστεράς" καταθέτουν μηνύσεις εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κι υπουργού των Εσωτερικών Matteo Salvini, για "Δημόσια υποκίνηση μίσους" σύμφωνα με τον αντίστοιχο "αντιρατσιστικό νόμο που θεσμοθέτησαν ΟΛΕΣ οι χώρες της Ε.Ε. κατόπιν "Ευρωπαϊκής Οδηγίας" και κυρίως για τη θωράκιση του ναζιστικού σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.
Μεταξύ των "αντιφασιστών-αντιρατσιστών", στην πρώτη γραμμή ο κύριος Said Chaibi, Μαροκινής καταγωγής που μετά την παράνομη είσοδό του στην Ιταλία και την απόκτηση ιταλικής υπηκοότητας ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αριστεράς στο Τρεβίζο, την πόλη στο Βένετο της βόρειας Ιταλίας, με περίπου 100.000 κατοίκους.
Ο "αντιφασίστας" Said Chaibi καλεί την ιταλική δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη κατά του υπουργού Salvini για "εξερεθισμό, ενθάρρυνση, παρακίνηση ρατσιστικής βίας", διότι δήλωσε πως ο ιταλικός λαός με την ανεργία, τους φτωχούς, την εξαθλίωση δεν είναι διατιθέμενος να συνεχίσει να πληρώνει την καλοπέραση των παράνομων μεταναστών".
Ο εισαγγελέας Luigi Patronaggioαπό του Agrigento που μεταβαίνει στην Κατάνη, "διευκρινίζει": «Καμία πρόκληση προς στην πολιτική. Ήρθα για έλεγχο κι όφειλα να ανοίξω έναν φάκελο υπόθεσης για παράνομη σύλληψη και κράτηση ανθρώπων [τους παράνομους μετανάστες]. Για να πραγματοποιήσω αυτοψία ήταν τεχνικώς αναγκαία το άνοιγμα δικαστικής υπόθεσης για σύλληψη και παράνομη κράτηση».
Την εξέλιξη της σύγκρουσης μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιταλικής κυβέρνησης περιγράφει η Γεωργία Γκαρδαλίνου: Η Ιταλία αρνείται το ρόλο της βολικής αποθήκης ψυχών. Η σύγκρουση πλησιάζει...
Γένοβα... 43 νεκροί, 600 κατοικίες κατεστραμμένες, επιχειρήσεις που διαλύθηκαν, θέσεις εργασίας που χάθηκαν κι απελπισία
Αλλά όλη η αριστερά βρίσκεται στο λιμάνι της Κατάνης
Σας φαίνεται φυσιολογικό;
Ο Diego Fusaro, φιλόσοφος της αριστεράς (χωρίς εισαγωγικά), επισημαίνει: «Πάλι τα ίδια. Στην Κατάνη μεταμοντέρνο φολκλόρ και κοσμοπολιτισμός για λοβοτομημένες μάζες. Οι πάντα απαραίτητες σημαίες ουράνιου τόξου, κλόουν με σφυρίχτρες και πρόβατα φούξια που επικαλούνται τον Soros, Monti και Rockefeller κραυγάζοντας: "Ελεύθερη κυκλοφορία κι ανοιχτά λιμάνια". Από την εξέγερση των μαζών περάσαμε στη λοβοτομή τους. Σκλάβοι που αγωνίζονται για τις αλυσίδες τους, που καθοδηγούνται από τους γαμπρούς της "αριστεράς" που τους σέρνουν τη νύχτα που δεν έχει πρωί».
Το Βατικανό που διαχειρίζεται το 50% των κονδυλίων για τους "μετανάστες" στα κάγκελα! Μαζί κι η πρόθεση της κυβέρνησης να φορολογήσει την εκκλησία όπως όλους τους πολίτες: "Έφθασε η ώρα να πληρώνει φόρους το Βατικανό όπως όλοι οι πολίτες που ασκούν εμπορικές δραστηριότητες στο έδαφος της Ιταλίας και πρέπει να ισοσκελίζει στους προϋπολογισμούς τα δισεκατομμύρια των ευρώ που εισπράττει από το Ιταλικό Κράτος: μ' αυτά τα δισεκατομμύρια των ευρώ μπορεί να μην πεινάει ο ιταλικός λαός και το κράτος να ασκήσει απευθείας "κοινωνική πολιτική" προς τους ευάλωτους πολίτες"... επισημαίνει το κυβερνητικό Κίνημα 5 αστέρων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα τέλη Ιούλη προσπάθησε να εξαγοράσει την Ιταλία στο μεταναστευτικό και μετά την προσχώρηση στο μέτωπο της Μέρκελ της Ελλάδας και της Ισπανίας, που αποδέχθηκαν επανοπροωθήσεις και τη δημιουργία αποθηκών μεταναστών στις δύο χώρες.
Προσφέρθηκαν στην Ιταλία 6.000 ευρώ το κεφάλι για κάθε παράνομο μετανάστη που θα καταγραφόταν η παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο Matteo Salvini, με αιχμές εναντίον της Ελλάδας που αποδέχθηκε τις γερμανικές αποφάσεις, επισήμανε: «Αν θέλουν να προσφέρουν χρήματα σε ορισμένους άλλους ας το κάνουν. Η Ιταλία δεν έχει ανάγκη ελεημοσύνης. Οι Βρυξέλλες μπορούν να κρατήσουν την ελεημοσύνη. Εμείς θέλουμε να σταματήσουμε τις εισροές... Δεν ζητάμε χρήματα αλλά αξιοπρέπεια και την κατακτάμε με τα δικά μας χέρια»... (Salvini: non vogliamo elemosina).
Σήμερα, με τις πριν λίγο νέες εξελίξεις αναφορικά με το πλοίο με τους 177 παράνομους μετανάστες στην Κατάνη, έχουμε μια πρώτη ήττα του Matteo Salvini και της ιταλικής κυβέρνησης με 2 - 0, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ που στο σύνολό τους -αριστερά και δεξιά- αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση και θα αναπαράγουν τα διεθνή ΜΜΕ.
1. Οι παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν. Ορισμένοι θα μεταφερθούν στην Αλβανία (20) και Ιρλανδία (25) κι οι υπόλοιπο θα φιλοξενηθούν σ' ολόκληρη την Ιταλία από τη Σύνοδο των Επισκόπων του Βατικανού.
2. Ο εισαγγελέας Luigi Patronaggioαπό του Agrigento, επειδή το πλοίο με τους παράνομους μετανάστες ήταν εκτός δικαιοδοσίας του στην Κατάνη, με "δικαστικό πραξικόπημα" μετέφερε το δικαστικό φάκελο στη Ρώμη και άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του αντιπροέδρου κι υπουργού Εσωτερικών της ιταλικής κυβέρνησης Matteo Salvini, για «Παράνομη κράτηση πολιτών... κατάχρηση εξουσίας...», δηλαδή κρατούσε παρανόμους τους παράνομους μετανάστες!
Αυτές οι εξελίξεις δεν υποδηλώνουν έναν πόλεμο της αντιπολίτευσης (αριστεράς και δεξιάς) εναντίον του Salvini. Είναι ένας πραγματικός πόλεμος εναντίον του ιταλικού λαού από τις ελίτ που τον θέλουν υπόδουλο απέναντι στο υπερεθνικό κεφάλαιο. Είναι πόλεμος εναντίον του ιταλικού λαού που έδωσε σ' αυτή την κυβέρνηση κοινοβουλευτική και εκλογική πλειοψηφία, γεγονός που είναι πρωτοφανές τα τελευταία 30 χρόνια. Είναι πόλεμος εναντίον του ιταλικού λαού που επιθυμεί Ελευθερία, Κυριαρχία κι Ανεξαρτησία.
Πρόκειται για πραξικόπημα!

Emma Bonino, επίσημη εκπρόσωπος του Σόρος στην Ιταλία, που περηφανεύεται για την χρηματοδότησή της από τον "φιλάνθρωπο, αντιρατσιστή πολυεκατομμυριούχο": «Στην Ιταλία είναι αναγκαίοι 1.600.000 μετανάστες μέχρι το 2025... για την υπογεννητικότητα, να σωθούν οι συντάξεις, να αναπτυχθεί η οικονομία... Περισσότερο Ευρώπη...» κι άλλα "ευτράπελα" (άραγε;) ήταν το πρόγραμμα της όλης ιταλικής αριστεράς και ο ιταλικός λαός το καταψήφισε με μια πρωτοφανή συντριπτική εκλογική απάντηση.
Να παρατηρήσουμε στο ανωτέρω βίντεο, που μεταδόθηκε από την ιταλική κρατική ραδιοτηλεόραση RAI, υπάρχουν υπότιτλοι στην αραβική γλώσσα. Γιατί άραγε;
Γιατί μεταδόθηκε σε πολλές αραβικές χώρες (συμπεριλαμβανομένων αυτές της βόρειας Αφρικής που μιλούν την αραβική, όπως Αίγυπτος, Λιβύη, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία κ.α.) και λειτούργησε, αλλά και λειτουργεί ως πρόσκληση-κάλεσμα, παρότρυνση στη λαθρομετανάστευση, μιας και τα λόγια αυτά προφέρονται από ένα σημαντικό πολιτικό πρόσωπο, την "αριστερή" Emma Bonino, πρώην Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με τη δεξιά του Μπερλουσκόνι), πρώην υπουργού των Εξωτερικών (με την "αριστερά"), βουλευτή και φυσικά θαμώνας της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και επισήμως χρηματοδοτούμενη από τον "φιλάνθρωπο" Σόρος.
Φυσικά σ' αυτό το κατασκεύασμα της "δημοκρατικής" Ε.Ε., τους εθνικούς πλέον "αντιρατσιστικούς" νόμους δεν υπάρχει ως αδίκημα η παρότρυνση στη λαθρομετανάστευση και κανένας δεν αναρωτιέται γιατί "ξεχάστηκε" κάτι τέτοιο:  Τώρα κατάλαβες γιατί χρειαζόμαστε "ανοιχτά σύνορα" και "αντιρατσισμό με αντιεθνικισμό";
Ο "ακροδεξιός, ρατσιστής, ομόφοβος, ξενόφοβος" Salvini, τους νίκησε σ' αυτή την εκλογική μάχη με τις θέσεις της μαρξιστικής αριστεράς: Γιατί θα πρέπει η Ιταλία να εξάγει, να στέλνει μετανάστες σε άλλες χώρες Ιταλούς πολίτες, επιστήμονες, γιατρούς, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, οικονομολόγους και να εισάγει παράνομους μετανάστες από τις γαλλικές αποικίες; (Βλ, 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας...)
Πολλές φορές έχουμε σημειώσει και σχολιάσει πως Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού  κι όπως επισημαίνει ο κομμουνιστής επαναστάτης Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση
Όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το διευθυντήριο δεν είναι η θέση της ιταλικής κυβέρνησης απέναντι στο "μεταναστευτικό", που οι 700.000 παράνομοι μετανάστες εξαθλιώνουν τον προϋπολογισμό της χώρας. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η νέα ιταλική κυβέρνηση είναι έξω από το "ευρωπαϊκό πλαίσιο διακυβέρνησης", δηλαδή τη διαχείριση της κυβερνητικής εξουσίας στις χώρες της Ε.Ε. από την κεντροαριστερά-κεντροδεξιά, με κυβερνητικές εναλλαγές ή συγκυβερνήσεις.
Πως άραγε μπορούν να ερμηνεύσουν οι "αριστεροί αντιρατσιστές", συμπεριλαμβανομένων κι όλων των ελληνικών πολιτικών κομμάτων -ακόμη και της χρυσής αυγής, του ιδανικού εργαλείου για να υπάρχει η καραμέλα του "αντιφασισμού" και που δεν θέλει να την βλέπει και να την ακούει τόσο ο Salvini της Λέγκας, όσο κι η Μαρί Λεπέν- τη χυδαία επίθεση σ' αυτή την ιταλική κυβέρνηση από την αριστερά, τη δεξιά, τον Σύνδεσμο Ιταλών Βιομηχάνων, τη μασονία, το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά σε πρώτο πρόσωπο το πανίσχυρο Βατικανό; (Βλ. "Vade retro satana"... Σατανάς ο Salvini για τον καθολικισμό...)

Μετά την επίθεση του Βατικανού ("Vade retro satana"... Σατανάς ο Salvini για τον καθολικισμό...) έφθασε μια νέα γαλλική επίθεση.  -Anche dalla Francia arriva un attacco a Matteo Salvini. Dopo Famiglia Cristiana (e tanti altri), ora anche i Transalpini affondano il colpo sul leader della lega.
Το κορυφαίο γαλλικό περιοδικό, το "έγκυρο" Lexpress (πλέον αυτός ο χαρακτηρισμός σε ΜΜΕ και δημοσιογραφία προκαλεί γέλιο) αφιερώνει το εξώφυλλο στον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης Matteo Salvini: "Ξενόφοβος, τρομοκρατεί την Ευρώπη..." κι υπότιτλοι "Λαϊκιστής, ξενόφοβος, ο νέος ισχυρός άνδρας στην Ιταλία που σαγηνεύει τη Le Pen και τρομάζει τον Macron".
Ο Ιταλός υπουργός δημοσιοποιεί αμέσως το δημοσίευμα και δήλώνει: "Και στη Γαλλία δεν ξέρουν πλέον τι άλλο να επινοήσουν για να μου επιτεθούν" και τους στέλνει "Φιλάκια... στους φιλεύσπλαχνους radical chic"!
Ήδη ο Matteo Salvini έχει σημάνει συναγερμό: «Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να στραγγαλίσουν το ιταλικό εγχείρημα... Θα χρησιμοποιήσουν και το δημόσιο χρέος, και τα σπρεντ και τις βαθμολογίες στις αξιολογήσεις rating και απειλές για ποινές... Θα αρχίσουμε να κτυπάμε» λέει σε μια λαοθάλασσα που τον ακούει στο Viareggio και συνεχίζει «Έχουμε τη δική σας ανάγκη, τη δική σας αντίδραση, συνεπώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι! Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι -υπάρχουν και κάποιοι που είναι λιγότερο ικανοποιημένοι-, γιατί αν η Ιταλία αποδείξει πως έχει μια κυβέρνηση που δεν είναι εξαρτημένη από τους γνωστούς, τους τραπεζίτες, τους χρηματιστές, τις ισχυρές εξουσίες, κάνει έργο για το οποίο ο λκαός είναι ικανοποιημένος. Εκείνοι είναι τρομοκρατημένοι γιατί λένε "αν το κάνουν οι Ιταλοί, τότε μπορεί να το κάνουν κι οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Πορτογάλοι...».
Σήμερα η Ιταλία έχει μια κυβέρνηση που τουλάχιστον τους πρώτους αυτούς μήνες δεν έχει καταληφθεί από το "σύνδρομο Τσίπρα". Μια Ιταλία που δίνει μια μάχη μόνη της σ' ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς να της συμπαραστέκεται καμία άλλη ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Ακόμη και στην Ελλάδα το σύνολο του πολιτικού συστήματος, μαζί κι οι λεγόμενη ριζοσπαστική εξωκοινοβουλευτική αριστερά αναμασούν τις θέσεις του υπερεθνικού κεφαλαίου και του διευθυντηρίου εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης.
Σήμερα στην Ιταλία, τόσο η αριστερά όσο κι η δεξιά, πρέπει να αποσιωπήσουν και να διασώσουν τους δολοφόνους της Γένοβας. Ούτε μία φορά δεν έχουν αναφέρει την εταιρία στην οποία είχαν ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία κι έχει ονοματεπώνυμο: Benetton! (Που αποσκοπούν οι ψευδείς ειδήσεις των ελληνικών ΜΜΕ για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα;)
Σήμερα ο φασισμός κι ο ναζισμός είναι άψυχα πτώματα, δεν υπάρχουν. Αποτελούν εφεύρημα του κεφαλαίου για "αντιφασιστικούς-αντιρατσιστικούς" αγώνες.
Σήμερα ο φασισμός κι ο ναζισμός είναι το υπερεθνικό κεφάλαιο και δεν χρειάζεται στρατιωτικά πραξικοπήματα, αφού ελέγχει την εθνική οικονομία των χωρών, το τραπεζικό τους σύστημα, το νόμισμα, τις κυβερνήσεις και όλο το πολιτικό σύστημα που κρύβει την υποταγή του πίσω από "δημοκρατικά, συνταγματικά τόξα", για να μην αποκαλυφθεί η γύμνια του κι αναδυθεί
 η βρώμα του.
Σήμερα στην Ιταλία εξελίσσεται ένα πραξικόπημα γιατί διακυβεύεται ο πυλώνας του 4ου Ράιχ, το ευρώ κι αυτό το πραξικόπημα δεν έχει την ανάγκη του στρατού, αφού ανάμεσα σ' όλα τα σύγχρονα όπλα διαθέτει τα ΜΜΕ, τη δημοσιογραφική πορνεία και την ιμπεριαλιστική "αριστερά" («Ριζοσπαστική αριστερά»... “Radical chic” στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού...). Πρέπει να κάθε κόστος να στραγγαλιστεί μια κυβέρνηση που δεν ελέγχεται. Κι αν η Ιταλία ακολουθήσει το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, θα είναι μία ακόμη ήττα των λαών.
Σήμερα όποιος στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία.


«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini

Σχετικά με την επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού και της νέας ιταλικής κυβέρνησης, από την "αριστερά" και τη "δεξιά":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση