GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Αύγουστο - ΒΙΝΤΕΟ

Αύγουστος 2018: πλανητικές διελεύσεις κι ερμηνεία για το ζωδιακό Από τη Marie-Denise Διαμαντή Με την πικρή γεύση ακόμα μέσα μας, ...

Αύγουστος 2018: πλανητικές διελεύσεις κι ερμηνεία για το ζωδιακό

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Με την πικρή γεύση ακόμα μέσα μας, αλλά και γύρω μας καλούμαστε να μελετήσουμε όσο γίνεται πιο αντικειμενικά τις πλανητικές διελεύσεις του Αυγούστου 2018. Στο βίντεο που ενθέτω στη δημοσίευση αυτή δεν αναφέρομαι στα γεγονότα που έπληξαν τον τόπο μας (βλ. 23/7/2018), καθώς η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε πολύ νωρίτερα – στα μέσα Ιουλίου 2018-.

Όπως πάντα στην εργασία μου, έτσι και τώρα, θα επιλέξω να εστιάσω στους θετικούς – εποικοδομητικούς τρόπους διαχείρισης, όπως αυτοί μπορούν ν΄αποδοθούν ερμηνευτικά με βάση τις πλανητικές διελεύσεις, καθώς τείνω να εστιάζω στο δημιουργικό κομμάτι της αστρολογικής έρευνας και σκοπίμως αποφεύγω την επικέντρωση στα τυχόν δύστροπα ή μοιραία, γιατί πιστεύω πως η δημιουργία ενός γενικού κλίματος πανικού δεν προσθέτει αξία στη δουλειά αυτή.

Ας δούμε όμως σε πρώτη φάση τη γενική εικόνα του Αυγούστου 2018 και θα επανέλθω με νεότερα – πιο εξειδικευμένα άρθρα- για τυχόν επισημάνσεις.

  • ο Αύγουστος παίρνει χρώμα από τα δυο φεγγάρια του, μια μερική ηλιακή έκλειψη στις 11/8 στο Λέοντα και μια πανσέληνο στις 26/8 στο ζώδιο των Ιχθύων.

Διαβάστε περισσότερα στο denisediamanti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση