Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 4o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

  Η αστραπιαία επιχείρηση που οργανώθηκε για την άμεση επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα - ΒΙΝΤΕΟ

  Οι ελληνικές Αρχές αντέδρασαν άμεσα μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ώστε να αποφευχθούν απρόβλεπτες καθυστερήσεις.
  Συγκεκριμένα, οργανώθηκε μία αστραπιαία επιχείρηση, προκειμένου οι δύο στρατιωτικοί να βρεθούν άμεσα σε ελληνικό έδαφος. Οι ελληνικές Αρχές φοβούμενες ότι γραφειοκρατικοί ή άλλοι λόγοι θα μπορούσαν να παρατείνουν την παραμονή των δύο στρατιωτικών στην Τουρκία, με συντονισμένες ενέργειες χρειάστηκαν λιγότερο από εννέα ώρες για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα.
  Στο πλευρό των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ήταν από την πρώτη στιγμή η πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, Σωτηρία Θεοχαρίδη. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος παρέλαβαν τους Έλληνες στρατιωτικούς από την Κωνσταντινούπολη δίνοντας έτσι επίσημο χαρακτήρα στη μεταφορά.
  Δείτε το βίντεο από τον Alpha:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Η αστραπιαία επιχείρηση που οργανώθηκε για την άμεση επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr