GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεπιθύμητος ο Τραμπ στην κηδεία του Τζον Μακέιν - ΒΙΝΤΕΟ

Είχε οργανώσει με κάθε εντέλεια την κηδεία του ο γερουσιαστής της Αριζόνα Τζον Μακέιν που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια, αφού έδωσε ...

Είχε οργανώσει με κάθε εντέλεια την κηδεία του ο γερουσιαστής της Αριζόνα Τζον Μακέιν που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο.
Ο Μακέιν έλεγε στους φίλους που τον επισκέφτονταν στο ράντσο του στην Αριζόνα ότι επιθυμούσε για τη νεκρώσιμη ακολουθία τρία σημεία: την Αριζόνα, τον Εθνικό Καθεδρικό της Ουάσινγκτον ή την Ανάπολις του Μέριλαντ. Αυτό όμως που ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο ήταν ότι δεν ήθελε με τίποτα να έρθει στην κηδεία του ο Ντόναλντ Τραμπ.
Τον Μάιο του 2018, είχε αναφερθεί πως ο Μακέιν είχε πει ότι δεν έχει πρόβλημα όταν πεθάνει να παρευρεθεί στην κηδεία του ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς αλλά όχι και ο πρόεδρος. Είχε επίσης ζητήσει τους επικηδείους να τους αναγνώσουν οι πρώην πρόεδροι Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η διαμάχη του Μακέιν με τον Τραμπ χρονολογείται από το 2015 ενώ ο Τραμπ έχει προβεί σε πολλές φραστικές επιθέσεις εναντίον του γερουσιαστή και πρώην προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών υποτιμώντας το γεγονός ότι ήταν ήρωας πολέμου. Ιδίως όταν ψήφισε εναντίον της κατάργησης του Obama Care ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την πλευρά του ο Μακέιν κατηγορούσε τον Τραμπ για την εμπλοκή των Ρώσων στην προεδρική εκλογή αλλά και για την προβληματική συμπεριφορά του. Η απόσταση ανάμεσα στους δύο άνδρες άρχισε να αυξάνεται το 2015 όταν ο Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ και αποκάλεσε τους Μεξικανούς μετανα΄στες βιαστές και διακινητές ναρκωτικών, Ο Μακέιν πήρε τις αποστάσεις του τονίζοντας ότι διαφωνεί με τα σχόλια του Τραμπ με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ να αντεπιτίθεται χαρακτηρίζοντάς τον ανίκανο σε μία προεκλογική ομιλία του στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση