GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μου είπε ότι σε δέκα μέρες η ατζέντα θα έχει αλλάξει - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι λύση εν θερμώ μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική να αρχίσουν τα γκρεμίσματα αυθαιρέτων; Ένας σχεδιασμός χρ...

«Είναι λύση εν θερμώ μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική να αρχίσουν τα γκρεμίσματα αυθαιρέτων; Ένας σχεδιασμός χρειάζεται. Το να κλείνουν παραλίες αντίκειται στο Σύνταγμα. Τα δάση και οι παραλίες προστατεύονται από άρθρα του Συντάγματος. Ήταν μεγάλο θράσος που έκλειναν κάποιοι τις παραλίες. Είχα δει και τη μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου να κάνει το ίδιο» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Αν αισθανόμουν ότι με αδράνειά μου ότι πέθαναν άνθρωποι θα έπρεπε να είχα παραιτηθεί. Σε αυτή την περίπτωση ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων στην Ελλάδα. Επί Νέας Δημοκρατίας ο μόνος που είχε παραιτηθεί ήταν ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, όλοι οι άλλοι την είχαν βγάλει καθαρή. Ευθιξία δεν υπήρξε ποτέ, αυτός που θα την πληρώσει θα είναι κάποιος υπηρεσιακός παράγοντας» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Την περασμένη Δευτέρα είχε γίνει το ολοκαύτωμα και πέντε ώρες μετά βγήκαν και μιλούσαν για την Κινέτα. Όλοι αυτοί οι υπουργοί πρέπει να παραιτηθούν» συμπλήρωσε. «Αν τους κρατάει ο Τσίπρας, το κάνει γιατί τον κρατούν στο χέρι, είναι βουλευτές. Ο Σκουρλέτης δεν είναι πρόσωπο που μπορείς να τον διώξεις εύκολα», είπε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ο νεκρός θα βρει δικαίωση όταν φτιάξουμε σοβαρό και λειτουργικό κράτος».
«Τι ψήφισε ο Μαραθώνας; Ο Ψινάκης ήταν θαυμάσιος για να βγαίνει στην τηλεόραση και τα shows, τον εκτιμώ πολύ σαν παρουσιαστή. Σαν δήμαρχος μπορεί να επέμβει; διερωτήθηκε.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι σε συνομιλία που είχε με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός βουλευτής του είπε πως «σε δέκα μέρες η ατζέντα θα έχει αλλάξει. Ξεχνιούνται αυτά. Γι αυτό και η συζήτηση μεταφέρεται στα αυθαίρετα. Κανείς δεν θα θυμάται τους νεκρούς».
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση