GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θα εγκατασταθεί στη Μαγιόρκα

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, θα φύγει από την Ελβετία και θα εγκατασταθεί στο νησί της Μαγιόρκα με την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε το ελβ...

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, θα φύγει από την Ελβετία και θα εγκατασταθεί στο νησί της Μαγιόρκα με την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε το ελβετικό περιοδικό L'Illustre. Πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και από τη δήμαρχο της Αντρατξ, μία μικρή πόλη που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον Πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του θα έρθουν να εγκατασταθούν στο δήμο μας» είπε η δήμαρχος της πόλης, Κάτια Ρουάρτχ.

Η βίλα αξίας 30 εκατομμύρια ευρώ, αποτελείται από μια κύρια κατοικία 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα μιας έκτασης 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Περιβάλλεται από μεγάλους κήπους, έχει δύο πισίνες και ξεχωριστές κατοικίες διαμονής για το προσωπικό και τους επισκέπτες. Βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι, γεγονός που καθιστά το ακίνητο απρόσιτο για τα αδιάκριτα βλέμματα. Έχει επίσης ελικοδρόμιο.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η επιλογή της Μαγιόρκα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδελφός του Ράλφ Σουμάχερ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

Μετά το ατύχημα που υπέστη στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013, η σύζυγός του και η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, είναι εκείνες που διαχειρίζονται όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον διάσημο πρώην πρωταθλητή της F1.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση