GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε συνταξιούχους με μόνιμη κατοικία στις πυρόπληκτες περιοχές

Την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, σε συνταξιούχους που επλήγησαν από ...

Την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, σε συνταξιούχους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, την 23η Ιουλίου 2018, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο σημειώνει ότι σήμερα παραδόθηκε το σχετικό αρχείο στις τράπεζες.
Κατόπιν αυτού, την Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, θα καταβληθούν από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) 399 διπλές συντάξεις και μερίσματα, ύψους 541.638,76€ σε δικαιούχους που έχουν μόνιμη κατοικία στις πληγείσες περιοχές.
Η διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης συνεχίζεται με την υποβολή αιτήσεων για τις λοιπές κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι που έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό λόγω των καταστροφών).
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: https://government.gov.gr/metra-stirixis-apetoumena-dikeologitika/#1532960558980-0f37a718-7988
  • Για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων:
α) δίνεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ: http://www.efka.gov.gr/_eservices/pyroplhktoi.cfm
β) παρέχεται ενημέρωση κατά απόλυτη προτεραιότητα από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΦΚΑ (1555) στους πυρόπληκτους
γ) Τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ σε πληγείσες ή όμορες περιοχές:
  • Ε’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Ανατολική, Λεωφ. Μαραθώνος 26ο χλμ ΡΑΦΗΝΑ
  • ΣΤ’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Ανατολική, Αγ. Δημητρίου 4 ΣΠΑΤΑ
  • Β’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Δυτική, ΠΕΟΑΚ & Μινώας ΜΕΓΑΡΑ
  • Α’ Τοπικό Υποκ/μα Μισθωτών Αττικής – Βόρειος Τομέας, Μεσογείων 518 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • Περ/κή Δ/νση Μη Μισθωτών Αττικής – Ανατολική, Μεσογείων 332 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • Β΄ Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών Αττικής Δυτική, ΜΕΓΑΡΑ
Μεθουρίδων 3 ΜΕΓΑΡΑ
Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Soft Tech Geeks είναι μια κινεζική υπόγεια οργάνωση ειδικών σε υπολογιστές και χάκερ. Διασχίζουμε διακριτά για να αποτρέψουμε την ταυτότητα των πελατών μας από FEDs και ιδιώτες.
    • Αν πραγματικά χρειάζεστε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος θα κάνει την δουλειά σας αποτελεσματική με γρήγορη απόκριση, έχετε συναντήσει τη σωστή οργάνωση.
    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ:
    • Δεν ζητάμε προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με εσάς και δεν δίνουμε προσωπικές πληροφορίες.
    Ασχολούμαστε αυστηρά και δεν εκθέτουμε εσάς ή την υπηρεσία σας σε κανέναν.
    Γι 'αυτό είμαστε διακριτοί.
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HACKING ΜΑΣ:
    Όσο αφορά την τεχνολογία, μπορεί να χτυπήσει οτιδήποτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποκρύψουν το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στόχου τους, τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα smartphones, για πολλούς λόγους, όπως ο σύζυγος εξαπατώντας τη σύζυγό του, η εξαπάτηση της φίλης του φίλου ή σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να απορρίπτονται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να νοικιάσετε έναν Hacker Ή Ως γονέας μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε τι κάνουν τα παιδιά σας στα social media και στους προσωπικούς τους υπολογιστές ή ακόμα και να κλωνοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να ακούσουν επίσης τις κλήσεις τους ή να δουν μηνύματα κειμένου σε οποιαδήποτε εφαρμογή με την οποία συζητούν, έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα. Ή αν θέλετε να χάσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιωτικού τομέα (επιχειρησιακό email) ή θέλετε να διαγράψετε το όνομά σας από τα ποινικά μητρώα του δικαστηρίου, ίσως να θέλετε να κάνετε Hack στη βάση δεδομένων οποιασδήποτε κυβερνητικής υπηρεσίας ή θέλετε να ξοδέψετε χρήματα κάποιου με την κλωνοποίηση μιας άλλης πιστωτικής κάρτας στο λογαριασμό τους χωρίς την τράπεζα ή την ειδοποίηση του χρήστη. Όλα αυτά είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε λίγες ώρες.
    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ:
    Φανερά, πάντα δίνουμε 100% εγγύηση για μια δουλειά που παίρνουμε. Ο χρόνος για να ολοκληρώσετε μια δουλειά εξαρτάται από την επιπλοκή της εργασίας και εάν παίρνουμε τη δουλειά σας τότε σιγουρευτείτε ότι θα γίνει και σας δίνουμε 100% εγγύηση ότι καλύπτουμε αρκετά καλά τα κομμάτια μας, οπότε όταν κάνουμε δουλειά σαν να ήμασταν ποτέ εκεί. Έχουμε συναντήσει και το FAKE HACKERS υποστηρίζοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μοιράζονται μαρτυρία για τον εαυτό τους, αλλά είναι όλες απάτες (τους αποφύγετε).
    Θυμηθείτε αυτό το "όσο η τεχνολογία μπορεί να γίνει αντιληπτή"
    Ανυπομονούμε να εργαστούμε για εσάς.
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
    softtechgeeks@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση