GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας Μουστάκα στην ΕΛ.ΑΣ.

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ελληνική Αστυνομία απέστειλε η οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα, που έχασε τη ζωή του στον λόφο του Φ...

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ελληνική Αστυνομία απέστειλε η οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα, που έχασε τη ζωή του στον λόφο του Φιλοπάππου στις 15 Αυγούστου.

Στην επιστολή της η οικογένεια Μουστάκα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ΕΛΑΣ όχι μόνο για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αλλοδαπών που κατηγορούνται για τον φόνο του Νικόλα, αλλά κυρίως για «τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν».

Αναλυτικά η επιστολή της οικογένειας:

«Αθήνα, 31 Αυγούστου, 2018

Προς την Ελληνική Αστυνομία

Συγκλονισμένοι από τον άδικο και τραγικό χαμό του γιου μας Νικόλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη της καθημαγμένης από τις πολιτικές των Μνημονίων Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα προς τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και κυρίως της Δ/νσης Ανθρωποκτονιών, τον Δ/ντή κ. Ντουίτση Φώτιο, τον Υποδ/ντή κ. Ν. Χασιώτη και όλους τους Υπαστυνόμους, καθώς και το λοιπό προσωπικό.

Η ευγνωμοσύνη μας δεν αφορά μόνον τις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτίων της άγριας δολοφονίας του γιου μας, Νικόλα.

Αφορά, κυρίως, τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν.

Με τιμή

Η Οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση