GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτίου: Στους αδικημένους της κρίσης το υπερπλεόνασμα - ΒΙΝΤΕΟ

Για ακραία πόλωση κατηγόρησε την αντιπολίτευση η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημό...

Για ακραία πόλωση κατηγόρησε την αντιπολίτευση η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια .

Δεν θα αναφερθώ στα 8 που είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεν του βγήκαν, ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός τονίζοντας ότι η αντιπολιτευτική τακτική του κ.Μητσοτάκη δεν του βγήκε και υπόσχεται αορίστως χωρίς να μπορεί να υλοποιήσει τίποτα.

Όπως επεσήμανε η κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρει και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα, αναφέροντας ότι "η κυβέρνηση πλέον θα έχει περισσότερη ελευθερία να καθορίζουμε την πολιτική».

Σημειώνοντας τα οφέλη της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο και της ελευθερίας της κυβέρνησης, σημείωσε πως "πάνω από 1 δισ. θα είναι το υπερπλεόνασμα και θα διανεμηθεί στους πιο χτυπημένους της κρίσης -αυτό θα το δούμε μέσα στο 2018 και άλλο 1 δισ. μέσα στο 2019- και αυτή είναι η πρώτη ελευθερία των κυβερνήσεων μετά τη λήξη των μνημονίων. Επιπλέον δεν χρειάζεται να κάνεις επιπρόσθετες μεταρρυθμίσεις πέραν όσων έχουμε δεσμευθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση