GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασάμι: Με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, γινόντουσαν… περιπολίες σπίτι μου

Το φως της δημοσιότητας είδε η συνέντευξη του Παϊτίμ Κασάμι στο goal.com, μέρος της οποίας είχε κυκλοφορήσει την Τρίτη. Πιο συγκεκ...

Το φως της δημοσιότητας είδε η συνέντευξη του Παϊτίμ Κασάμι στο goal.com, μέρος της οποίας είχε κυκλοφορήσει την Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αυτοκίνητα τον ακολουθούσαν μέχρι το σπίτι του μετά από δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, που είχαν προκαλέσει σχόλια.

«Μετά από αυτό, ο σύλλογος με προστάτεψε και μου έδωσε έναν από τους ανθρώπους ασφαλείας του προκειμένου να κάνουν περιπολίες γύρω από το σπίτι μου. Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιο, δεν μπορείτε να φανταστείτε», επισημαίνει ο πρώην άσος των Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ, που πλέον φοράει τη φανέλα της Σιόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το 2014: «Ήταν μία μεγάλη ομάδα και ήταν εύκολο όταν είδα να υπογράφει παίκτες όπως ο Ιμπραΐμ (σ.σ. Αφελάι) και ο Ερίκ Αμπιντάλ από την Μπαρτσελόνα. Ήξερα πως πηγαίνω σε έναν σύλλογο που κατακτά τίτλους και ήμουν χαρούμενος με την απόφασή μου».

Για τις δηλώσεις του για την ΑΕΚ, ύστερα από την ήττα σε ντέρμπι το 2016:«Ήταν ο θυμός μετά το παιχνίδι. Επειδή είχαμε χάσει το ματς. Προκάλεσε (σ.σ. η δήλωσή του) μεγάλο αντίκτυπο, αλλά δεν το μετανιώνω, επειδή αγαπάω τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους και τον πρόεδρο. Υπερασπίστηκα τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο».

Για το τι ακολούθησε μετά τις δηλώσεις του: «Δύο ή τρεις φορές με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μέχρι το σπίτι μου. Μετά από αυτό, ο σύλλογος με προστάτεψε και μου έδωσε έναν από τους ανθρώπους ασφαλείας του προκειμένου να κάνουν περιπολίες γύρω από το σπίτι μου. Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιο, δεν μπορείτε να φανταστείτε».

Για την αγάπη του κόσμου: «Πάντα λαμβάνω όμορφα μηνύματα από τους φίλους της Φούλαμ, αλλά προφανώς και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο οποίοι πεθάνουν για να επιστρέψω στην ομάδα. Είχαν ένα σύνθημα για εμένα, το οποίο έλεγε: 'Κασάμι, μην φύγεις ποτέ από το λιμάνι».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση